Beskrivning

Grym starkare i litet format! Endast hemma spelat.

Beskrivning

Gitarr rörförstärkare

20 watt

Inbyggt Bluetooth

Bantamp-serien består av en rad små förstärkare, som är specifikt designade med ett bestämt ljud i tankarna – med Meteor har Joyo gjort en praktisk och ovanligt transportabel rörtopp, som ger dig ett modernt high-gain-ljud med bett i tonen. Meteor är baserad på en mer modern brittisk tillgång till tungt gitarrljud och levererar ett stort ljud med en fast och massiv botten i ett litet format. Den kombinerar transistor- och rörteknologi, vilket resulterar i en liten förstärkartopp med en enormt hög prestanda. Förstärkaren levererar 20 Watt och är utan tvivel den mest funktionsrika och allsidiga mini-förstärkaren i sin klass.

Förförstärkaren i Joyo Meteor är baserad på ett 12AX7 förförstärkarrör, som tillför förstärkaren den varma och mjuka ton som vi känner från många engelska och amerikanska rörförstärkare. Du får två kanaler att välja mellan, där den första kanalen är specifikt avsedd att leverera en fin och avbalanserad klar ton, medan kanal två ger ett varmt och tätt förvrängt ljud till din elgitarr. Gitarrförstärkaren styrs via kontrollsektionen på framsidan av förstärkaren, där du får volymkontroll och tonekontroll, samt en gain-kontroll till att styra mängden av förvrängning på kanal två. Dessutom har Meteor inbyggt Bluetooth, som du kan använda till att spela musik genom, t.ex. när du har några sånger eller solon du ska öva.

På baksidan av förstärkaren finns en effektloop, så du kan integrera dina modulationsbaserade effekter (phaser, flanger, tremolo och chorus) i ditt ljud. Det är bättre att placera dessa effekter i en effektloop, eftersom de låter klarare och mindre grumliga, när de sätts i effektloopen i motsats till när de placeras mellan gitarren och förstärkarens ingång. På baksidan hittar vi också Meteor-förstärkarens högtalarutgång, som kan dra alla 8 eller 16 ohms kabinett samt ett hörlursuttag, som levererar en högtalaremulerad signal, så du kan öva med ett fint och varmt ljud, även om du använder hörlurar.

Funktioner

Antal kanaler

2

Kontroller

Volym, Förstärkning, Ton

Extern FX-loop

Ja

Antal ingångsportar

1

MIDI-gränssnitt

Nej

Egenskaper

Rackmonterbar

Nej

Impedans

8 Ohm

Processor

Effektprocessor

Kraft

20 W

Ingångar och utgångar

Utgång för hörlurar

Ja

Ingång för fotpedal

Nej

USB

Nej

DI-utgång

Nej

Anslutning för extern högtalare

Ja

Effekter

Inbyggda effekter

Nej

Reverb

Nej

Strömförsörjning

Effekt (Watt)

20

Strömförsörjning

Adapter

Batteridrift

Nej

Tillbehör

Inkl. fotpedal

Nej

UK/EU Strömförsörjning ingår

Ja

Objektnr 634 178 391

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:36

JOYO Bant amp Meteor

Såld för

700 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Joakimmikk

Hofors, Sverige

5.0

Joakimmikk

Verifierad

Toppsäljare

273 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också