Beskrivning

Boss Katana 50 MkI Gitarrförstärkare 50 Watt. Nyskick.
Absolut nyskick, finns inte en fläck eller märke på den. Har aldrig varit utanför lägenheten. Endast obetydligt använd i "hemmastudion" på låg volym. Kanonbra ljud med många olika ljudkaraktärer och möjligheter, och möjlighet att köra som 0,5W, 25W eller 50W. Enklast att kolla runt på nätet för alla positiva reviews och omdömen om den. Säljer den för att jag har ljudkänsliga grannar och har köpt förstärkarplugg för direktinspelning till datorn istället. Så den har mest stått oanvänd den sista tiden, egentligen synd på en så bra förstärkare.
BOSS TONE STUDIO FOR KATANA och manual går att ladda ner från BOSS hemsida
Komplett med nätsladd.

Betalning inom 3 dagar efter auktionens slut. Skickas väl förpackad i kartong.
Kan självklart och väldigt gärna, även hämtas i Lidköping.

INFO:
Från Boss hemsida:
Katana är baserad på BOSS Tube Logic och levererar den autentiska karaktären av slutstegsdistorsion från riktiga rörförstärkare, där ljud och spelkänsla blir fylligare och mer responsiva när du vrider upp volymen. Till skillnad från de klassiska rörförstärkarna har Katana en variabel Power Control som gör att kan ställa in det på en volym som inte får dig kickad från bandet eller utkastad ur lägenheten. Vrid bara ner totalvolymen till lämplig nivå för vardagsrummet eller scenen för att njuta av inspirerande ljud som låter och känns som en rörförstärkare på hög volym.

En av Katana-50 mest kraftfulla funktioner är möjligheten att spara inställningar för karaktär och effekter i Tone Setting-minnen som du snabbt kan ta fram igen. När du har rattat fram ett ljud med frontpanelens kontroller kan du enkelt spara det till ett minne med en enkel knapptryckning. Fyra minnen (två banker x två) finns tillgängliga och du kan snabbt komma åt dem från frontpanelen. Det är också möjligt att koppla in externa fotomkopplare (säljes separat) för att styra förstärkaren med fötterna när du spelar.

Objektnr 634 256 404

Visningar 159

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 18:59

Boss Katana 50 MkI Gitarrförstärkare 50 Watt. Nyskick.

Utropspris

|0 Bud

1 750 kr

Auktionen avslutades utan bud

ronnyc

Lidköping, Sverige

4.9

ronnyc

Verifierad

Toppsäljare

863 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också