Beskrivning

1999 - Matrix (1999, svensk text) dvd-film i fint skick. Inplastad. Action.

Om filmen: Datahackern Thomas A. Anderson, alias Neo blir kontaktad av en man som heter Morpheus som påstås vara världens farligaste terrorist. Då Neo står öga mot öga med Morpheus säger han att Neo lever i en overklig värld som kallas The Matrix. Morpheus tar fram två olika piller, ett rött och ett blått. Det röda kommer att ta Neo till den riktiga världen och det blå gör att Neo vaknar hemma hos sig och glömmer att han har träffat Morpheus. Neo bestämmer sig för det röda. Efter några minuter vaknar Neo i en pod med vatten som ligger i ett gigantiskt torn. Han har massa kablar runt sin kropp, en maskin dyker upp och tar bort kablarna från Neos kropp och han blir förd till ett skepp med Morpheus som kapten.


Morpheus säger till Neo att året är nära 2199 och mänskligheten slåss mot maskiner med artificiell intelligens som människan har skapat tidigt under 2000-talet. Maskinerna använder människor som biologiska batterier för att maskinerna behöver ständig ström, vilket innebär att människan inte längre föds utan odlas. Solen har blockerats för länge sedan av mörka moln som människorna skapat för att stoppa maskinerna när de använde solkraft. Den enda staden som finns kvar i världen är den underjordiska staden Zion.

Världen som Neo har bebott sedan födseln är Matrix, en illusorisk simulerad verklighet konstruerad av världen som den var under 1999 utvecklats av maskiner för att hålla människor fogliga i sin fångenskap. Morpheus och hans besättning är en grupp av fria människor vars syfte är att befria andra från Matrix och rekrytera dem till deras motstånd mot maskinerna. Inom Matrix, kan de använda sin förståelse av dess natur att böja fysikens lagar inom simulering och ge dem övermänskliga förmågor. Morpheus anser att Neo är Den utvalde, en man som kommer att få slut på kriget genom sin obegränsade kontroll över Matrix. Gruppen är beroende av telefoner för att kunna lämna Matrix.

Inne i Matrix finns det agenter som är vaktprogram vilka eliminerar alla som på något vis hotar dess existens eller avslöjar dess sanna natur. När Neo och besättningen går in i Matrix blir Morpheus kidnappad av agenter som försöker manipulera hans hjärna för att få koden till Zion. Det blir upp till Neo och Trinity (en besättningsmedlem på Morpheus skepp) att rädda Morpheus.

Men agenternas ledare, agent Smith, har egna planer för mänskligheten.


Vinnarmejlet skickas ut av Tradera efter avslutad auktion. Vinnaren betalar frakten. Vinnarbudet ska betalas senast tre dagar efter avslutad auktion alternativt vid annan överenskommelse. Samfraktar gärna, så ta gärna en titt på vad jag har för auktioner på Tradera. Frakten är 51 kr (Postnord), vid köp av fler filmer, upptill tre är kostnaden densamma. Jag väljer lite högre frakt, men det är lite av en försäkring i och med spårningsnumret. Vid överenskommelse kan varan hämtas eller skickas med billigareu frakt (obs, ej spårbart isf).

Objektsnr 628482196

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 20:14

Matrix (1999, svensk text) action Keenu Reaves dvd-film inplastad

Pris

50 kr

Slutar om

Nilsson1979

Falkenberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

465 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?