Beskrivning

Lazy Town - Borstardagen / Ny,inplastad / DVD

Tal: Svenska.

Innhåller 3 avsnitt:

Tårttjuven:
Borgmästare Bastian Bussig ber barnen i Lazy Town om hjälp med att baka en tårta. Det är nämligen Nora Nyfikens födelsedag, men det tar inte lång tid innan det läckra bakverket plötsligt försvinner. Vart har den mumsiga tårtan tagit vägen? Tro't eller ej, men alla spår pekar åt att det är Sportacus som snott tårta, men det kan väl ändå inte stämma...

Borstardagen:
Den godisälskande killen Ziggy fyller år. Hurra! Av Sportacus får han en tandborste. Inte hurra! Han vill absolut inte ha någon tandborste. Han vill ha godis. Massor av godis, och det får han också... av en utklädd Robbie Rutten, med resultat att Ziggys läppar geggar ihop av allt kladdigt godis. Ja, hela Lazy Town verkar plötsligt översvämmat av godis. Kan Ziggy kanske på något fiffigt vis använda sig av tandborsten han fick av Sportacus för att rädda situationen?

Pixelpix:
Den datorintreaserade killen Pixel har skapat Lazy Town hemsida. Alla stadens invånare är med på hemsidan... utom Robbie Rutten. Upprörd över detta bestämmer sig den elake Robbie för att förstöra Pixels hemsida, men han råkar istället av misstag sugas in i den digitala datavärlden. Oj oj oj, nu måste Pixel snabbare än han kan säga "Kvantum 6000" se till att på något vis få in Sportacus i sin datavärld så han kan kämpa med sina vältränade muskler mot Robbie Rutten.

Objektnr 633 833 481

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 09:13

Lazy Town - Borstardagen / Ny,inplastad / DVD

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

Päronfluff

Grästorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

864 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också