Beskrivning

Sweden fishing auctions let’s start!

*******************************************

*******************************************
Se bilderna alltid noggrant för din egen skull försöker skriva om jag vet att något inte stämmer eller är skadat som inte syns men jag är bara människa fråga gärna om fler bilder eller mer info se bilder som del av info. Syns det på bilden så är det där även vid ankomst.

Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vi tar inte emot kontanter eller presentkort och betalning i butik är tyvärr inte möjligt. Vunnen auktion betalas inom fyra dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.
Ska det handlas mer så ordnar vi en låda åt er så länge ni betalar under vägen.

+++++++++Önskar ni fast pris säg till.+++++++++

Önskar ni betala vid löningen/pension eller datum längre fram är det helt ok
Letar ni efter något fråga. Jag kanske har det fast jag egentligen inte vill sälja det.

Leverans & samfrakt:
Vi samarbetar med Schenker och postnord samt erbjuder genom dem frakt över hela världen.. Vi skickar din vara så snabbt som möjligt, senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning (onsdagar och fredagar). Vi sam fraktar gärna upp, finns alltid spårbart alternativ.

Skick
Jag har varit med länge och nu bestämt mig för att öppna firma. Jag kan inte allt men oftast känner jag någon som har reservdelar eller kunskaperna som behövs så våga fråga.

Våra varor är oftast begagnade och säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Produkterna säljs utan att ha funktionstestats, om inget annat anges, vilket innebär att du köper en vara för påseende i befintligt skick.. Returfrakten bekostas av dig. Vid skadat föremål, maila oss bild på produkten samt emballaget och spara allt tills vi har hört av oss.

När vinsterna är betalade skickas dom omgående. Varorna kan skickas vi speciella tillfällen om kunden begär det. Kom ihåg att ta kontakt så fort varan inte levererats eller inte är i det skick som förväntades. samt att post nord numera har varannan dag utlämning.

Frågor om objekt ställs bäst med mejl eller SMS om köparen vill ha snabbt svar. Mobilsamtal besvaras när möjlighet finns, okända nummer besvaras ej.

Övrigt
Behöver ni hjälp med att fixa ett sätt undrar över någon ovanlig Ambassadeur, flugfiske, mete, eller bara vill ut och fiska lite hör av er. Har sysslat med sportfiske hela mitt liv och hobby fiskar så fort jag får möjligheten. Men jag har lärt känna några av världens bästa inom sina respektive områden och hoppas på att vi alla kan hjälpas åt och och stödja varandra i vårat fiske. Våra frågor och funderingar. Sen hjälper vi ju både djur och natur med att köpa secondhand. Win win för alla.

Så bjud och njut och lycka till. Skit fiske på er..

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?