Beskrivning

Säljer nu min underbara Chromebook.
Modellnr: NX.H1WED.004
CB713-1W-539A

Denna Chromebook ska inte förväxlas med de många andra, billigare, Chromebooks.
Denna har en riktig Intel i5-processor i 8 gen samt en fantastisk skärm i 13.5" och 3:2-format och upplösningen 2256x1504. Ingen touch. Tack vare Intel-processorn funkar det bra att köra Linux-programvaror. Skönt bakgrundsbelyst tangentbord och väldigt bra touchpad. Datorns chassi är i aluminium.
Denna dator har fläkt i sig, men vid vanlig surf är den för det mesta HELT tyst. Fläkten kan spinna upp vid körning av tyngre appar eller vid uppdatering av OS.

Tecken på användning finns. Det mest tydliga är att det saknas en gummiplupp (av fyra) för att skärmen inte ska komma åt tangentbordet vid nedfällt läge (uppe till vänster, syns på bild 1), några mycket små märken vid touchpaden samt några märken på plasten på baksidan. Annars är den i fint skick.
Batteriet (batterihälsa 77%) har gått från fantastiskt bra till bra, och jag får ut ca 3-4h vid vanlig surf.

Medföljande laddaren fungerar halvdant, ibland laddar den ibland inte. Då den laddar med USB-C (från både höger och vänster port) så fungerar det i princip med vilket USB-C laddare som helst. Den som följde med är på 45w och jag skickar givetvis med den, men den är som sagt opålitlig.

Levereras uppdaterad, nollställd och utloggad. Skickas i originalemballage. Finns även för avhämtning vid Spåntorget, Göteborg

Svarar snabbt vid eventuella frågor

Objektnr 619219169

Visningar 256

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 3 feb 16:20

Acer Chromebook CB713, 13.5"/ i5-8250U / 64gb / 4gb

Pris

1 445 kr
Annonsen är avslutad

paycheck

Göteborg, Sverige

Verifierad

115 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?