Beskrivning

NY Surface Go2 10" Core m3 128GB 8GB,WiFi 6 AX200, Platinagrå, Windows 11 Pro.
Otroligt kompakt och smidig Microsoft Surface, batteri tid över 11 timmar. Du väljer om du vill ha tangentbord anslutet eller inte, dockas enkelt med magnet och BlueTooth.

Se spec. på bild.
Intel Procesor : https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/185282/intel-core-m38100y-processor-4m-cache-up-to-3-40-ghz/specifications.html

Här får du allt du önskar dig. snabb smidig att ta med sig ut på resan. Med Microsoft Windows 11 PRO har du alla appar du kommer behöva.

Uppgradera din digitala upplevelse med Surface Go 2 10.5" Core™ m3!

Letar du efter en kraftfull, mångsidig och bärbar enhet för ditt företag eller personligt bruk? Då är Surface Go 2 med 10.5" Core™ m3-processorn det perfekta valet för dig! Låt oss presentera några fantastiska funktioner som gör Surface Go 2 till den ultimata följeslagaren för alla dina behov:

Överlägsen prestanda: Utrustad med den senaste Intel Core™ m3-processorn, levererar Surface Go 2 supersnabb prestanda och sömlös multitasking, vilket gör att du kan hantera krävande arbetsuppgifter, redigera dokument, streama media och mycket mer utan problem.

Kristallklar skärm: Den 10.5" PixelSense™-skärmen med hög upplösning ger en otrolig visuell upplevelse. Oavsett om du arbetar med presentationer, skapar konstverk eller bara surfar på nätet, kommer färgerna att vara levande och detaljerna knivskarpa.

Imponerande kamera: Surface Go 2 är utrustad med en högkvalitativ 5 MP främre kamera och en 8 MP autofokuskamera på baksidan. Så oavsett om du deltar i videomöten eller vill fånga minnesvärda ögonblick, kommer kamerorna att leverera imponerande resultat.

Företagsvänlig: Surface Go 2 har full Windows 10 Pro-funktionalitet, vilket ger dig tillgång till alla de kraftfulla verktyg du behöver för att driva ditt företag. Med avancerade säkerhetsfunktioner som Windows Hello och BitLocker kan du känna dig trygg med att dina data är säkra.

Förbättrad ljudupplevelse: Upplev klar och tydlig ljudkvalitet när du lyssnar på musik, tittar på filmer eller deltar i virtuella möten. De inbyggda högtalarna på Surface Go 2 levererar enastående ljud för en helt engagerande upplevelse.

Lätt och portabel: Surface Go 2 är otroligt tunn och lätt, vilket gör den enkel att bära med dig överallt. Detta är den perfekta följeslagaren för affärsresor, studenter eller för dig som är på språng.

Kompatibilitet med Surface-pennan: Med stöd för Surface-pennan kan du enkelt skissa, anteckna eller markera viktiga punkter direkt på skärmen. Surface-pennan ger dig en naturlig skrivupplevelse och gör det enkelt att vara produktiv.

Oavsett om du är en företagsproffs som behöver ett kraftfullt verktyg för att få jobbet gjort eller en privatperson som vill ha en smart och underhållande följeslagare, så är Surface Go 2 10.5" Core™ m3 det perfekta valet för dig!

Spec.:https://www.microsoft.com/sv-se/surface/business/surface-go-2?activetab=pivot:push-uppdateringarnärochvarsomhelsttab

Du betalar med Traderas säkra betalsätt dvs. Traderas egna trygga integrerade betalning.
Efter vunnen auktion får du TRADERAS vinnar mail med instruktioner för betalning.
Vi skickar så fort som möjligt, när vi ser en bekräftelse från Tradera.
Ser framemot betalning samma dag eller dagen efter.

OBS
OBS!!! Vi vill vara extra tydlig, lägg inte bud om du inte tänker
genomföra affären. Du ska förstå vad annonsen innebär, läs Traderas
regler innan du lägger bud så du är helt införstådd med vad det
innebär,vänligen!
Läs hela annons det är viktigt.

Hör gärna av dig om du har frågor.
Lycka till!
Du är varmt välkommen och ta en titt på mina/våra andra auktioner.

Objektsnr 630085421

Visningar 151

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:35

NY Surface Go2 10" Core m3 128GB 8GB Platina, Windows 11 Pro

Utropspris

|0 Bud

7 275 kr

Auktionen avslutades utan bud

TedOne

Järfälla, Sverige

5.0

TedOne

Verifierad

Toppsäljare

622 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?