Beskrivning

Hej säljer en MacBook Air M2 8/256GB (Midnight) finns inga repor på datan , batteriet ligger på 100 procent , kommer i orginal låda med laddare samt kabel .

Skickas spårbart mvh Carl

MacBook Air tänjer på gränserna för processorkraft, tack vare sin kronjuvel – M2-processorn. Ta dig an krävande uppgifter och moderna videospel och njut av högkvalitativ bild med Liquid retina-skärmen. Tack vare MagSafe kan du ladda din enhet med sinnesfrid och samtidigt lämna de andra portarna fria för andra tillbehör och kringutrustning.

Design
Med en höjd på 1,13 cm och en vikt på endast 1,24 kg är MacBook Air designad för att fungera på språng. Trots blygsamma dimensioner och låg vikt snålar den inte på prestandan.

Apple M2 system-on-chip
Denna MacBook kommer med Apples specialdesignade Apple M2-system-on-chip med åttakärning CPU och åttakärnig GPU, som är byggd på en revolutionerande 5nm-process som gjorde det möjligt att lägga in 20 miljarder transistorer för otrolig prestanda och effekteffektivitet. Den har också Neural Engine och en enhetlig minnesarkitektur så att en enda pool av cacheminne kan nås över chip direkt. Gör dig redo för snabb bild-/videobearbetning, rendering och även en uppslukande spelupplevelse.

Skärm
Den 13,6-tum stora Retina-skärmen använder skarp IPS-panel med stöd för 1 miljard färger. Med högre kontrast och bredare P3-färgomfång ger skärmen enastående färgåtergivning och imponerande resultat för professionella fotografer, designers och grafiker. True Tone-balansering anpassar skärmens färgton till miljöbelysningen, så att dina ögon får en bekväm upplevelse utan trötthet.

Tangentbord och styrplatta
Det magiska tangentbordet har omarbetats helt för bättre funktionalitet och tillförlitlighet, vilket ger MacBook-publiken en ny skrivupplevelse. Force Touch-styrplattan stöder beröringskänsliga åtgärder, snabbspolning, multi-touch-gester och Force-click.

Touch ID
En Touch ID-sensor är integrerad i strömknappen. Sensorn känner igen ditt fingeravtryck och låter dig låsa upp din MacBook säkert. Du kan också använda Touch ID för att göra betalningar via Apple Pay. Sensorn använder Secure Enclave-samprocessor för robust on-the-fly filkryptering, säker startprocess, smidigare SSD-lagringshantering och bredare Siri röststyrningsfunktioner.

Thunderbolt
MacBook Air har två reversibla Thunderbolt / USB 4-portar med upp till 40 Gbps överföringshastighet som fungerar som en multifunktionell linje mellan MacBook och externa enheter. Portarna stöder DisplayPort-videoutgång för att köra en extern 6K-skärm vid 60 Hz.

Flera funktioner
- 2x Thunderbolt / USB 4-portar
- 3,5 mm hörlursuttag
- MagSafe 3 port
- Supersnabb WiFi 6, Bluetooth 5.0
- 1080p FaceTime Full HD-kamera med förbättrad bildbehandling
- Upp till 15 timmars batteritid vid trådlös webbsurfning, 18 timmars Apple TV-uppspelning
- Stereohögtalare, tredubbla mikrofoner av studiokvalitet
- Sensor för omgivande ljus
- 30 W Dual USB-C-strömkabel ingår
- USB-C till MagSafe 3-kabel ingår

Objektnr 632868300

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 22:23

MacBook Air M2 8/256GB (Midnight)

Pris

9 999 kr
Annonsen är avslutad

WINNY13

nacka , Sverige

5.0

WINNY13

Verifierad

Toppsäljare

842 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?