Beskrivning

Produktbeskrivning:

LED rullande informationsskärm, 96*16 hög upplösning, stöder tre anslutningsmetoder.

Denna produkt använder smd-teknik, som har högre ljusstyrka, lägre energiförbrukning och längre livslängd.

De bländande ljusen räcker för att locka förbipasserandes uppmärksamhet på natten. Det är en bra produkt som du inte bör missa.

- lätt att använda

- Två ljuslägen

-attraktiv design

- exklusivt

Huvuddrag:

- lätt att använda,
Denna LED-skylt utomhus stöder totalt tre kontrollmetoder, nämligen: persondator, telefon och U-disk. U-skivan ska först lagras och sedan läggas undan. Datorer och mobiltelefoner behöver redigera innehållet innan de kan spelas upp via datalinjer och wifi.

- Fasta och blinkande ljus,
För att möta olika behov har denna LED-skylttavla två olika lägen: stadigt läge och blinkande läge. Växla enkelt mellan dag- och nattlägen för att bättre tilltala en mängd olika kunder.

- iögonfallande design,
Affischtavlan på 40 x 8 tum har en hög upplösning på 96 x 16. Vid midnatt kan den avge bländande ljus och ändra sju olika färger, vilket kan locka människors ögon bra på natten.

- patchteknik,
Denna led-skyltglödlampa använder smd-teknik, som är liten i storlek, lätt i vikt, stark i stöttålighet, hög frekvensegenskaper och energibesparande.

- enastående kvalitet,
Denna digitala led-skylt har ett vackert utseende och fint utförande. Utrustad med en ram i aluminiumlegering är produkten hållbar och stabil.

- olika applikationer,
Den ljusa och blinkande LED-reklamskärmen är lämplig för olika kommersiella platser som köpcentra, kaféer, barer och frisörsalonger. Kontinuerligt blinkande ljus kan effektivt förbättra människors visuella inverkan.

Produktspecifikationer:

Produkttyp: LED-billboard
LED Pitch Storlek: 10mm
Pixelupplösning: 96*16
Material: aluminiumlegering, plast
Färg: sju färger
Produktmått: 101 x 20 x 5 cm (40 x 8 x 2 tum)
Paketets mått: 107 x 7 x 23 cm (42,13 x 2,76 x 9,06 tum)
Bruttovikt: 2,4 kg (5,29 lbs)

Paket innehåll:

1 X LED rullande informationsdisplay

1 x USB

Funktioner och detaljer:

-Lätt att använda: Denna LED-rullande skylt stöder tre kontrollmetoder: PC, U-disk och telefon. Innehållet som redigeras av dator och mobiltelefon spelas upp via datakabel och wifi-anslutning. Och U-skivan lagras först och släpps sedan.

-Två ljuslägen: Produkten har två ljuslägen: fast belysning och blinkande belysning. Det stadiga läget sparar energi under dagen, och det blinkande läget kan blinka på natten för att locka folks uppmärksamhet.

-Attraktiv design: Utrustad med en 40 x 8 tums skärm, denna LED-skylt stöder 96 X 16 hög upplösning med bländande färgförändringar. Så det är inte svårt att fånga folks uppmärksamhet och bli en iögonfallande närvaro.

-Utmärkt kvalitet: Denna LED-skylt är gjord av aluminiumlegeringsram och plastcellskiva, som är hållbar, ultrastabil och lätt. LED-lampor med SMD-teknik är lätta i vikt, låg energiförbrukning och hög frekvens.

-Flera applikationer: Denna led-reklamskylt används ofta i köpcentrum, frisörsalonger, skönhetskedjor, restauranger, barer, parkeringsplatser, nöjesställen etc., lämplig för alla typer av kommersiella skyltar inomhus och utomhus.

Objektsnr 630620693

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 00:06

101 x 20 cm Iögonfallande 7-färgs LED rullande informationsdisplay, två lägen

Pris

1 695 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?