Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

En utmärkt akvariebelysning: med oberoende LED-ljusremsa kan detta ljus användas i en mängd olika akvarier av olika former, akvarier, krukväxter och andra små akvarier. För att möta behoven i olika scenarier.

Denna uppgraderade fullspektrum akvarielampa använder IC-minne så att inställningarna inte går förlorade när batteriet tar slut.

4 lägen:

-Standardläge. L: fullt ljus + blått ljus (variabel); ljusstyrka simulerar soluppgång till solnedgång + natteffekt.

- DIY-läge. L: fullt ljus; ljusstyrkan (10 typer) och tiden (när som helst) för varje steg (totalt 8 steg) kan ställas in själv.

-Gradientläge. Det gick inte att ställa in ljusstyrketid. Cykelfärger - mörkblå, grön, lila, ljusblå, gul, röd.

-Fullljusläge hela dagen lång. RGB-ljusets färgtemperatur kan finjusteras, men ljusstyrkan och tiden kan inte ställas in.

Produktfunktioner:

-Ny uppgradering: IP68 vattentät och lätt att rengöra och torka av, oroa dig inte även om den faller i vattnet. Löstagbar adapter, även om den är skadad, behöver du inte byta lampan, vilket undviker slöseri. Minnesfunktion för strömavbrott, efter att strömmen har återställts kommer lampans lokala tid som standard till 12.00, andra inställningar förblir oförändrade och fortsätter sedan att köras. Det infällbara böjda fästet är justerbart i längd, lätt att installera och kan appliceras på olika sötvattenpooler. Förtjockat aluminium för att förbättra värmeavledningseffektiviteten.

- Högkvalitativ belysning: akvariets ljusfärger är fullt ljus, lavendel, röd, blå, grön, vit, gul, orange och djuplila (aktivera färgcykelläge-tecken). Ljuset är mjukt och färgåtergivningsindexet är nära naturligt ljus, upp till 89 %, vilket skyddar ögon och fiskar och avvisar det obehag som orsakas av stroboskopiskt flimmer för fiskar och tittare. Genom att använda högkvalitativa 2835+5050 lamppärlor har den en lång livslängd på minst 50 000 timmar. Och det finns 10 typer av ljusstyrka som kan justeras.

-LCD-displayfunktion: Det finns fyra funktionstangenter, lägesinställning/upp/ner/ljusinställningstangenter. Huvudskärmen visar huvudsakligen lokal tid i realtid (valfritt 12 timmar/24 timmar), och tiden är exakt till sekunden. De två små skärmarna nedan är programtimer, som används för att ställa in start- och sluttiderna på dagen och natten i läget.

Tekniska specifikationer:

Material: plast + aluminium

Lampstorlek: 60*10*2,2cm.

Lämplig för: 24~30 tums tank.

Effekt: 34W

Inspänning: AC100-240V

Utspänning: DC 20V 2A

Ljusstyrka: 2080 lumen

Spektrum: fullt spektrum

Antal LED: 133 st (72 st vit, 18 st blå, 8 st röd, 8 st grön, 27 st RGB)

Färgåtergivning: 89

Färgtemperatur: 6000-10000K

Vattentät klass: IP68

Funktioner:

1-2 uppsättningar timer för att styra dagsljus respektive nattljus.

2- LCD-skärm, lokal tid.

3-8 segment DIY kan realisera olika ljusstyrka i 8 tidsperioder.

4-användar fullspektrum lamppärlor, kan användas i vattentankar och sötvattensfisktankar.

Paketet innehåller:

1 x 60cm 34W fullspektrum akvarium LED-ljus

1 x manual

Objektnr 612028936

Visningar 828

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

60cm 34W 2080Lumen 8 färger fullspektrum akvarium LED-ljus med LCD-skärm,4 lägen

Pris

1 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

177 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också