Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Huvuddrag:

-Den 10-tums professionella metalldetektorn har sju detekteringslägen med hög noggrannhet och fångar små metallsignaler, vilket säkerställer att du inte missar några dyrbara skatter.

-41-tums-52-tums justerbart handtag anpassar sig till användare av olika höjder och ger en bekväm driftupplevelse.

-Metalldetektorn använder 7 lägen, alla metallläge, precisionsläge, smyckeläge, myntläge, fragmentläge, dekorationsläge och anpassat läge för att möta dina behov i olika scenarier.

-IP68 vattentät, oavsett om det är utomhusäventyr eller inomhussökning, kan du njuta av upptäckt när som helst och var som helst.

-Med de medföljande hörlurarna kan du höra signalen i bullriga miljöer. Den innehåller också en bärväska, grävskopa, hörlurskontakt och spoleskydd.

Produktspecifikationer:

Spänning: 7,2-9,6V

Frekvens: 7,2 kHz

Handtagslängd: 1056-1326 mm

Sökspole: 10 tum

Detektionsdjup: 10 tum

Sökspole IP-klassificering: IP68

Brus: större än eller lika med 80dB

Ljudfrekvens: 400-1200 Hz

Känslighet: mindre än eller lika med 25 cm

Arbetsmiljö: -10°C~50°C

Material: ABS

Nettovikt: 2,35 kg

Objektets mått: 254 x 254 x 1326 mm

Paketstorlek: 586 x 263 x 100 mm

Paket innehåll:

1 x metalldetektor

1 x handväska

1 x grävspade

1 x hörlurar

1 x hörlurskontakt

6 x AA-batterier

1 x spolskyddskåpa

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

- Högprecisionsdetektering: Denna metalldetektor för vuxna är exakt inställd för att fånga små metallsignaler, vilket säkerställer att du inte missar några dyrbara skatter. Tydliga pip och LCD-skärm med bakgrundsbelysning gör att du enkelt kan förstå detekteringssituationen under detekteringsprocessen.

-Lätt att bära: Den professionella metalldetektorn är utrustad med en 10-tums sökspole, som är lätt och bärbar. Oavsett om det är utomhusäventyr eller inomhussökning kan du njuta av upptäckt när som helst och var som helst. Det 41''-52'' justerbara handtaget kan anpassas till användare av olika höjder, vilket ger en bekväm driftupplevelse.

- Multifunktionell applikation: Den professionella gulddetektorn har sju lägen, helmetallläge, precisionsläge, smyckeläge, myntläge, fragmentläge, dekorationsläge och anpassat läge. Oavsett om du letar efter en metallfundament, genomför en säkerhetsinspektion, lokaliserar borttappade föremål eller deltar i en utomhusjakt efter guld och skatter, kommer våra produkter att göra det enkelt att uppnå dina mål.

- Hållbar och pålitlig: Våra bästa metalldetektorer för vuxna är gjorda av noggrant utvalda högkvalitativa material för att tåla utomhusmiljöer och fortsätta att ge dig en långsiktig stabil, pålitlig drift. Förbättrad avkänningsnoggrannhet gör att hitta metall mer effektivt.

- Allt du behöver: Den levereras med trådbundna hörlurar så att du kan höra i bullriga miljöer och sex batterier för utökad utforskning. Den innehåller också en bärväska, grävskopa, hörlurskontakt och spoleskydd.

Objektnr 632806794

Visningar 220

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

metalldetektor med kompletta tillbehör, 10-tums vattentät sökspole, 7 lägen

Pris

1 629 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

173 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?