Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

14"-36" motorsåg, slitstarkt material & justerbar höjd och längd & exakt skärning.

Den här motorsågen är utformad för att producera slätkapat timmer från dina stockar och träd, och kapar plankor och balkar upp till 36" breda och 1/2" till 13" tjocka.

Den lätta och bärbara designen gör att du kan fräsa ved där träd har fallit, vilket gör den idealisk för husägare, träarbetare, arborister och sågverk. Spara din tid och halvera din arbetsbelastning.

-Aluminium och stål av hög kvalitet

- Justerbar design

- stabil struktur

-Lätt att montera

Huvuddrag:

- aluminium och galvaniserat stål,
Tillverkad av aluminium och galvaniserat stål, motorsågen är hållbar och hjälper dig att hålla sågen stadigt för perfekta brädor.

- höjd och längd justerbar,
Sågverkets höjd och längd kan justeras för att möta dina olika behov. Den är kompatibel med 14"-36" motorsågar (ingår ej).

- precisionssnitt,
Motorsågsfräsning har en skala för exakt kapning. Du kan använda den för att skära brädor från 1/2" till 13" tjocka och upp till 36" breda.

- mänskliga detaljer,
Motorsågen kommer med ett tydligt stänkskydd och halkfritt handtag för din bekvämlighet. Och skruvförbandet är stadigt för att säkerställa en stadig struktur.

- lätt att installera,
Alla nödvändiga tillbehör ingår för din snabba montering. Du kan fästa motorsågsfräsfästet på sågen utan behov av en borrstång.

- flera användningsområden,
Bärbara motorsågar är idealiska för husägare, träarbetare och snickare. Den används med en motorsåg för att förvandla stockar till vackra plankor.

Produktspecifikationer:

Material: Aluminium och galvaniserat stål

Kompatibel motorsåg: 14-36"/35,6-91,4 cm

Skärtjocklek: 1/2"-13"/1,3-33 cm

Justerbar höjd: 0-14 tum / 0-35,6 cm

Produktstorlek: 92*32*47 cm

Produktvikt: 14,7 lbs/6,65 kg

Paket innehåll:

1 x motorsåg

1 par handskar

2 x skiftnyckel

1 x verktygsväska

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt aluminium och stål: Denna motorsågsmaskin är gjord av aluminium och galvaniserat stål, som är rostskyddande och slitstarkt och kan användas under lång tid. Den är lätt och bärbar, så att du kan börja träbearbeta var som helst.

-Justerbar design: Längden på sågverket är justerbar för att rymma motorsågar med svärdslängder från 14" till 36". Höjdjusterbar för fräsning av 1/2" till 13" tjocka plattor. Dessutom har den en graderad skala för exakt skärning.

- Stabil struktur: Skruvar säkerställer en stabil anslutning. Motorsågen har en solid konstruktion som säkerställer att din motorsåg glider smidigt och smidigt. Den har också ett halkfritt handtag för ett säkert grepp och ett akrylskydd för att hålla sågspån ute.

-Lätt att montera: Den bärbara motorsågsmaskinen kommer med komplett hårdvara och ett par handskar för enkel montering. Spänns fast på motorsågsstänger utan att borra. Du kan snabbt slutföra installationen genom bruksanvisningen.

-BRED ANVÄNDNING: Denna motorsågsfräsning är kompatibel med olika motorsågar och rälsfrässtyrningar. Den är lämplig för att kapa cederträ, valnöt, ek och andra träd till högkvalitativt trä. Du kan fräsa ved hemma eller i skogen.

Objektnr 569862567

Visningar 1 812

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

14 - 36 tums motorsågsbräda kvarn höjd och längd justerbar med precisionsskala

Pris

1 975 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

178 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också