Beskrivning

Produktbeskrivning:

Skorstenssopningssats, driven av en elektrisk borrmaskin, för att rengöra kaminen själv. Med detta premium skorstenssopningssats kan du effektivt sopa sot från botten och upp.

Ingen stege krävs.

Satsen innehåller 6 stavar som är lätta att fästa och ta loss.

Borsten är också styva och hållbara.

Du kan använda den för elektrisk sopning eller manuell sopning. Lämplig för metallskorstenar och tegelskorstenar av olika former.

- Material av hög kvalitet

-Lätt att använda

-hög effektivitet

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- högkvalitativa barer,

Tillverkad av förstärkt nylon för hållbarhet och elasticitet vid användning. Böjer sig lätt upp till 90 grader utan att gå sönder. Den höga flexibiliteten gör att den kan ta sig igenom dessa tuffa rökrörsböjar.

- Välgjorda borsthuvuden,

Detta borsthuvud är tillverkat av hög densitet och förstärkt nylongummiblandning för stabilitet och hållbarhet. Borsten har en unik rektangulär form med skarpa kanter, vilket gör rengöringen mer effektiv. Rökkanalen kommer inte att skadas även vid höghastighetsrotation.

- Lätt att fästa och ta bort,

Denna sotarborste är lätt att montera eller demontera. Det robusta och fina kromknapplåssystemet säkerställer att den inte lossnar eller fastnar under arbetet.

- effektiv,

Den kan kopplas till en elektrisk borr för att effektivt ta bort rök och damm. Spaken för skorstensborsten är lätt att använda. Du kan göra det själv. Inga stegar krävs, säker rengöring nerifrån och upp.

- Olika tillbehör,

Förutom de rör och verktyg som används vid monteringen, innehåller paketet en svart påse för enkel förvaring och utrymmesbesparing, säkerhetshandskar för att skydda händerna från skador och en svampborste för enkel rengöring.

-används i stor utsträckning,

Sot och kreosotuppbyggnad i rökkanalen eller skorstenen kan avlägsnas, vilket hjälper till att förhindra rökgasbränder. Används ofta i olika former av metall- eller tegelskorstenar.

Specifikation:

Material: Nylon
Huvudfärg: vit
Total längd: 6m
Borstlängd: 30 mm
Borstrengöringsområde: 4"-12"
Utvändig trådstorlek: 1/2"
Strand Clean Diameter: 12"-24"
Nyckelstorlek: 17mm

Paket innehåll:

6 x Flu-Flex flexibla skorstensstänger
1 x borsthuvud
1 x borradapter
1 x handske
1 x Rengöringssvamp
1 x liten skiftnyckel
1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-Slitstarka nylonstavar: Den flexibla skorstensrengöringssatsen innehåller 6 stavar, vardera 1 meter lång. Tillverkad av nylon, den är hållbar, motståndskraftig och kemikaliebeständig. Designad med runda kopplingar, kommer den inte att skada rökkanalen under drift.

- Rotera framåt och bakåt: Med det flexibla borsthuvudet (eller extra borsthuvud) är denna sotare lätt att rotera i hög hastighet med en borrmaskin. Det låter dig köra dina övningar framåt och bakåt.

-Lätt att installera: De hållbara stängerna i detta roterande skorstensrengöringssystem kan fästas ihop eller demonteras för att passa kanallängder. Ingen skruvning krävs, lätt att fästa och ta bort.

- Enkel användning: stödjer elektrisk och manuell rengöring. Anslut bara den till en borrmaskin så tar den effektivt bort sot. Håll din familj säker och ge dig en ren skorsten. Efter användning kan den läggas i förvaringsväskan direkt för att spara utrymme.

-Brett användning: Den flexibla stången kan enkelt rengöra snäva hörn och 45 graders hörn, rakt till hörn. Skorstenssopningsverktyg kan rengöra metall- eller tegelskorstenar av alla former.

Objektnr 634506069

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 28 jun 21:52

6M borrdriven högeffektiv nylon skorstensrengöring kit, lätt att fästa/ta loss

Pris

1 159 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

322 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också