Beskrivning

Produktbeskrivning:

Vill du ha ett bärbart och hållbart pappersställ för stabil visning av broschyrer på hotell eller utställningar?

Denna broschyrhållare kan uppfylla dina behov.

Den är gjord av aluminiumlegeringsram och PC-kort för att säkerställa en lång livslängd, och popup-designen kräver inga extra verktyg.

Den kommer också med en oxfordväska så att du enkelt kan bära den till utställningar, mässor, receptioner, bibliotek eller kontor.

-6 displayfickor

-Pop-up design

- Dubbelsidig display

- Stabil och stabil

Huvuddrag:

-6 st displayväska,
Ficklängd: 10,2"/26 cm; Fickbredd: 14,2"/36 cm. Tack vare sin viktkapacitet på 4,4 lb/2 kg, kan detta kataloglitteraturställ hålla och visa flera broschyrer och tidskrifter i A4-storlek.

- Installation på några minuter,
Popup-designen viker eller viker upp litteraturkataloghyllan på några sekunder. Inga verktyg krävs. Skjut den uppåt och skjut låsfliken till rätt läge, så kommer den att visa magasinet stadigt.

- humaniserad design,
Den 6-ficks dubbelsidiga magasinshäfteshållaren är den perfekta displayen för tidningar, broschyrer eller annat reklammaterial och mäter cirka 8,46 x 12,2 tum på A4-papper.

- Material av hög kvalitet,
Katalogstället är konstruerat av en kraftig ram av aluminiumlegering och PC-kort. Baffeln på 0,98 tum/2,5 cm förhindrar också att magasin faller ut. Varje ficka rymmer upp till 4,4lbs/2kg, tillräckligt för att rymma många häften.

- Bärbar design,
Tidningsställshäften kompletterar Oxford-väskan. Du kan fälla ihop 13,2 lb/6 kg-stativet i Oxford-väskan för enkel förvaring och resa.

-Brett utbud av applikationer,
Praktiska litteraturställ med snygg stil används ofta i utställningar, mässor, receptioner, bibliotek, turistinformationscenter, kontor, etc.

Produktspecifikationer:

Rammaterial: aluminiumlegering
Fickmaterial: PC-kort
Färg: Silver
Fickstorlek: 10,2" x 14,2"/26 x 36 cm
Produktmått: 10,2" x 14,2" x 59,8"/26 x 36 x 152 cm
Vikt storlek: 10,2" x 14,2" x 4,3"/26 x 36 x 11 cm
Vikt: 13,2 lbs/6 kg
Viktkapacitet (en displayväska): 4,4 lbs/2 kg

Paket innehåll:

1 x Litteraturställ

1 x Oxford väska

1x manual

Funktioner och detaljer:

-6 displayfickor: Detta litteraturställ har sex 10,2"x14,2" displayfickor för visning av A4-pappersstorlek och 4,4lb/2kg material som tidningar, broschyrer, tryckt litteratur och annat litterärt material.

- Pop-up-design: Det hopfällbara tidningsstället har en pop-up-design. Den kan vikas och vikas ut på några sekunder. Det finns 2 låsflikar på den horisontella stången för att låsa basen, magasinsstället kommer att visas stabilt.

-Dubbelsidig display: Litteraturstället och displayen använder dubbelsidig display, du kan tydligt se broschyrens omslag. Baffeln på 0,98 tum/2,5 cm förhindrar också att magasin faller ut.

-Stabil och stabil: Detta litteraturställ är tillverkat av aluminiumlegeringsram och PC-kort, som inte är rostig och korrosionsskyddande. Dessa material garanterar hållbarhet.

- Bärbar design: Det hopfällbara tidningsstället är utrustat med en Oxford-tygväska för enkel att bära. Du kan vika ihop litteraturstället i din väska och ta med det till mässor, mässor eller var du vill visa din reklaminformation.

Objektnr 634625613

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:38

Bärbar Pop-up lätt tidningsställ med 6 displayfickor,dubbelsidig display,stabil

Pris

1 459 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

178 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också