Beskrivning

Produktbeskrivning:

3 kg elektrisk metallsmältugn, grafitdegel med hög renhet och PID-modul och hög effektivitet.

Denna 3 kg elektriska ugn har en kompakt design och är idealisk för professionell användning.

Smältugnen använder högkvalitativa material, kan uppfylla kraven från industrin och verkstaden och är lämplig för bearbetning av ädelmetaller som guld, silver och koppar.

- Premiumugn

- Högkvalitativ degel

- Mycket avancerad PID-modul

- Komplett smältsats

Huvuddrag:

- Professionell smältugn,
Den automatiska smältugnen har en stor kapacitet på 3 kg. Dess lock och foder är gjorda av högkvalitativ kvarts för hållbarhet. Kvartskaviteten är utrustad med värmeavledningshål, vilket är bekvämt för snabb värmeavledning efter användning vid hög temperatur och skyddar värmeelementen.

- grafitdeglar med hög renhet,
Grafitdeglar med hög renhet, med hög densitet, fin yta och snabb uppvärmning, kan vanligtvis användas även vid höga temperaturer. Dessutom tål degeln höga temperaturer, syror och baser för att säkerställa tillförlitlig långtidsservice utan slitage eller korrosion.

- digital temperaturkontroll,
Ugnen har en PID-modul och ett digitalt styrsystem som övervakar temperaturen i smältkammaren varannan sekund. Dessutom arbetar termoelementet av K-typ med displaypanelen samtidigt för att uppnå exakt temperaturmätning och exakt visning.

- Snabb och effektiv uppvärmning,
Metallsmältugnen som använder värmetråd av superlegering har snabb uppvärmningshastighet och hög effektivitet, och den maximala temperaturen kan nå 1150°C. Det kan smälta metaller vars smältpunkt är lägre än 1100 ? på 45 minuter, såsom guld, rent silver, ren koppar, aluminium, etc.

- kompletta tillbehör,
Denna guldsmältugn innehåller en 3 kg grafitdegel, en grafitgjutform, degeltång, nätsladd och skyddshandskar. Den ger allt du behöver för att hålla dig säker.

-Brett utbud av applikationer,
Kopparsmältugnen är en idealisk smältugn för industriell och professionell användning, lämplig för smältning och bearbetning av guld, rent silver, ren koppar och aluminium.

Produktspecifikationer:

Degelkapacitet: 6,6 lbs/3 kg

Maximal uppvärmningstemperatur:1150°C

Effekt: 1750W

Inspänning: 220V

Värmeområdesmätnoggrannhet: ±1°C

Smältdegelns inre mått (diameter XH): 1,97" x 6,3" / 5 x 16 cm

Smältdegelns yttre mått (diameter XH): 2,95" x 6,7" / 7,5 x 17 cm

Produktstorlek (L*B*H): 24 x 21x 38 cm

Vikt: 15,65 lbs / 7,1 kg

Paket innehåll:

1 x Ugn

1 x 3 KG grafitdegel

1 x grafitgötform

1 x Degeltång

1 x skållningsskyddshandskar

1 x nätsladd

1 x produktbroschyr

Funktioner och detaljer:

- Premiumugn: Denna elektriska ugn med en kapacitet på 3 kg har en högtemperaturbeständig keramisk ugn, ett kvartslock och en innerkruka och en grafitdegel. Den kan snabbt värmas till 1150°C på 45 minuter för att helt smälta metallen.

- Högkvalitativ degel: Degeln är gjord av ren grafit för att smälta ädelmetaller med hög renhet. Degeln har utmärkt värmeledningsförmåga, vilket avsevärt kan minska smälttiden. Dessutom underlättar spårdesignen hällning och fyllning av smältan.

-Avancerad PID-modul: Guldsmältugnen är utrustad med avancerad PID-modul, digitalt styrsystem och termoelement av K-typ för att ge dig exakt och bekväm metallsmältning. Den aktuella temperaturen i ugnen övervakas varannan sekund och kommer inte att överhettas eller svalna.

-Komplett smältsats: I denna elektriska smältugnssats innehåller den allt du behöver: en 3 kg grafitdegel, grafitgjutform, degeltång, nätsladd och skyddshandskar. Det passar alla, även nybörjare.

- Brett användningsområde: Denna elektriska smältugn med digital display kan uppfylla kraven från industrin och verkstaden och är lämplig för bearbetning av ädelmetaller som guld, silver och koppar.

Objektnr 634 798 595

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 22:34

1750W 1150°C 3KG professionel högeffektiv elektrisk metallsmältugn med LED-skärm

Pris

4 759 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

324 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också