Beskrivning

Linjelasern med integrerat måttband från Bosch revolutionerar upphängningen av tavlor och speglar, och gör det till en snabb och enkel process. Med Atino-lasern är det enklare än någonsin att göra det själv och rikta in föremål på väggen utan behov av extra hjälp. Dessutom säkerställer gelkudden eller stiften en stabil montering på olika ytor.

Oavsett om det är vertikal eller horisontell nivellering du behöver, möjliggör lasern snabb och intuitiv LED-indikering för att rikta in och sätta upp tavlor, hyllor, speglar eller krokar. Med möjlighet till nivellering i alla riktningar - 0°, 90°, 180° och 270° - ger Atino-lasern en flexibel och användarvänlig lösning för alla hängande behov.

Atino tar bekvämlighet till nästa nivå genom att kombinera alla relevanta funktioner hos en linjelaser och inkludera ett integrerat måttband på 1,5 meter. Detta gör att du kan hänga föremål med precision utan att vara beroende av ytterligare assistans.

De medföljande gelkudden och stiftplattan öppnar upp för ännu större mångsidighet. Den innovativa gelkudden är idealisk för släta ytor som kakelplattor, medan stiftplattan är perfekt för grovare ytor som tapet.

Batteridriven och enkel att hantera, kräver Atino-lasern endast ett AA-batteri, som dessutom ingår. Gör din heminredning eller arbetsplatsuppgradering enkel och exakt med Bosch Atino-lasern.

Objektsnr 627871401

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 13:58

Bosch Atino Basic, linjelaser med måttband

Utropspris

|0 Bud

341 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?