Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Roterande lasernivåsats, långdistansprojektion & 360-graders skanning & självnivellering.

Denna roterande lasernivå är kapabel för lång räckvidd, avger en klargrön stråle som ger ett arbetsområde på upp till 1640 fot i diameter (med lasermottagare).

Den 360-graders svängbara designen ger fullständig täckning av arbetsplatsen, och snabb och enkel justering förbättrar arbetsplatsens noggrannhet och produktivitet.

Det används ofta i byggprojekt, storskalig utrustningsinstallation, rumsdekoration etc. Denna roterande lasernivåsats säkerställer att dina projekt slutförs smidigt med mindre tid eller omjustering.

-500M lång arbetsräckvidd

-360 graders rotationsskanning

- Självnivellerande och självjusterande

- Komplett lasernivåsats

Huvuddrag:

- Föremål upp till 500m,
Ljusgrön laserstråle ger utmärkt synlighet; projicerar upp till 1640 fot i diameter (med lasermottagare) med hög noggrannhet. Dessutom är gröna lasrar mer synliga i långdistans- och utomhusapplikationer.

-360° allround layout,
Roterande lasernivå avger en mycket synlig grön stråle; ger 360 graders täckning. Dessutom skannar den med olika rotationshastigheter och skanningsvinklar för att passa olika ljusförhållanden.

- självnivellerande läge,
Lasernivån styrs automatiskt och kan justeras och justeras inom ±5 grader, vilket resulterar i en mer exakt linje. Dessutom kan denna självnivellerande lasernivå installeras vertikalt eller horisontellt.

- hållbar design,
Tillverkad av solid plast, denna självnivellerande rotationslaser har en robust design och är IP54-klassad för vatten- och dammbeständighet. Dessutom säkerställer den långvariga batteritiden nästan 25 timmars kontinuerlig användning.

- Roterande lasernivåsats,
Inkluderar en komplett uppsättning tillbehör: roterande lasernivå, lasermottagare, laserglasögon, målkort, fjärrkontroll, laddare; packad i en robust väska för enkel förvaring och portabilitet.

-Brett användningsområde,
Lasernivåsatser används ofta i storskaliga projekt som byggnadskonstruktion, vägunderhåll, brokonstruktion, storskalig utrustningsinstallation och heminredning.

Produktspecifikationer:

Ljuskälla: laserdiod, våglängd: 532 nm

Laserklass: Klass III

Lasereffekt: 5mW

Mätområde: 1640 fot/500 meter diameter (med lasermottagare)

Nivelleringsnoggrannhet: Horisontell: ±20"; Vertikal: ±20"

Självnivelleringsområde: ±5°

Rotationshastighet: 0/60/120/300/600 RPM

Riktad skanningsvinkel: 0°/10°/45°/90°/180°

Lutningsjusteringsområde: ±5° (tvåvägs)

Droppunktsdiod: Noggrannhet: ±1 mm/1,5 m

Avstånd till fjärrkontrollen: Cirka 65,6 fot/20 m

Kontinuerlig användningstid: ca 25 timmar

Strömförsörjning: DC 4,8-6V (4 Ni-MH-batterier)

Arbetstemperatur: -4?~113? / -20?~45?

Skyddsklass: IP54

Lasernivåmått: 7,9" x 5,9" x 7,1" / 20 x 15 x 18 cm

Resväskans mått: 13,8" x 8,9" x 9,3" / 35 x 22,5 x 23,5 cm

Produktvikt: 9,3 lbs/4,2 kg

Paket innehåll:

1 x roterande lasernivå

1 x lasermottagare

1 x lasermålkort

1 x laserglasögon

1 x fjärrkontroll

1 x laddare

1 x resväska

2 x nycklar

Funktioner och detaljer:

-500M lång arbetsräckvidd: Lasernivån sänder ut en exakt grön laserstråle med hög effekt och utökar arbetsområdet till en utomhusdiameter på 1640 fot (med en lasermottagare). Gröna lasrar är också mer synliga i starkt solljus än röda lasrar. Idealisk för större projekt.

-360-graders roterande skanning: Använd en avancerad 360-graders roterande lasermodul; denna roterande laser skannar hela ditt arbetsområde horisontellt och skapar en exakt layout på några sekunder. Riktningsläge erbjuder också en mängd olika rotationshastigheter och skanningsvinklar för att passa dina behov.

-Självnivellering och automatisk justering: Med funktioner för automatisk utjämning och automatisk justering; denna gröna lasernivå justeras automatiskt för att kompensera för lätta ojämna ytor inom ±5 grader; snabb och enkel att ställa in. Dessutom kan denna självnivellerande lasernivå monteras vertikalt eller horisontellt för snabb installation.

-Komplett lasernivåsats: Denna självnivellerande rotationslaser är gjord av hård och hållbar plast för hög stabilitet och hållbarhet, med en IP54-klassificering. Den levereras med en komplett uppsättning tillbehör, inklusive roterande lasernivå, lasermottagare, laserglasögon, målkort, fjärrkontroll och laddare, i en robust väska.

-Många applikationer: Lasernivåsatsen kan hantera en mängd olika nivåprojekt, lämpliga för både inomhus- och utomhusapplikationer. Den är perfekt för att rita, utföra exakt inramning och fackverksarbete, snickeri, hyllor och mer. Det har använts i stor utsträckning inom byggnadskonstruktion och heminredning.

Objektnr 569 580 344

Visningar 805

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

360° roterande lasernivåsats, 500 m räckvidd, självnivellerande, med tillbehör

Pris

4 549 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

195 omdömen

Läs omdömen