Beskrivning

Oanvänt
Alla våra visade priser är inklusive moms. Du behöver inte betala extra
All our price is inclusive VAT. You dont have to pay extra

.
Denna produkt skickas med spårningsnummer.
.
Denna produkt är en digital displayvinkellinjal med en tät låsstruktur och en användarvänlig design som kan låsa och underhålla data i alla vinklar.

Specifications:

Measuring range: 0-360°

Product range:0-200mm

Ruler body material: ABS

Tolerance:±0.3°

Resolution:0.05°

Repeatability: 0.05°

Battery type: 3v CR2032 lithium battery

Package Included:

1 * Angle ruler

.
.
####################################################################################

** Leveranstiden beräknas ta mellan 3-12 arbetsdagar från vårt lager beläget i vårt hyrda lager i Spanien. Leveranstiden kan bli kortare om varan redan finns i vårt Sverigelager, kontakta oss först innan du köper om du vill ha denna vara snabbt.

** Det pris som står på Tradera och ev.fraktavgift är slutpriset. Du behöver inte oroa dig för att behöva betala något extra.

** Är du inte nöjd erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Vi ber er vänligast att kontakta oss innan ni eventuellt lämnar negativt omdöme, vår erfarenhet är att allting går att ordna bara vi får vetskap om eventuella problem. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Vi erbjuder Sverige returadress.
Innan du skickar varan i retur måste du skicka in följande information via mail: Namn, Ordernummer och ditt telefonnummer.
.
Ett krav är att varan ska vara obefintlig ändrat och returneras i originalförpackning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom (15) dagar från det att varan mottagen. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, www.Konsumentverket.se.

Säljaren erbjuder

Samfrakt 3 dagar
Köp fler objekt inom 3 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

Anime Demon Slayer (Zenitsu Agatsuma) figur 16cm

125 kr28 mar 17:500 bud
Köp nu 130 kr

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på