Beskrivning

Produktbeskrivning:

2,2KW luftkompressorhuvud,

Detta luftkompressorhuvud har ett aluminiumhus med gjutna cylinderfoder och ett utmärkt kylsystem.

Luftkompressorcylindrar är designade för långvarig användning och är lätta att underhålla.

Tack vare oljesiktglaset och remdriftdesignen är denna 3hk kompressorpump idealisk för att ersätta defekta enheter eller utöka befintliga tryckluftssystem för jordbruk, industriella och mekaniska applikationer.

- Stabil konstruktion

- Twin cylinder design

- Vetenskaplig design

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- Slitstarkt aluminium,
Denna 3hk luftkompressorpump har en gjutjärnscylinder och kraftig aluminiumkropp med stark värmeledningsförmåga för dammiga fältmiljöer.

- Dubbla gjutjärnscylindrar,
Sammanfogad dubbelcylinder, låg vibration, låg ljudnivå, stark värmeavledning, vertikal drift. Dess struktur är enkel och lätt att underhålla.

- Remskiva design,
Materialets styrka och slitstyrka förbättras genom värmebehandling. Tillsammans med remskivan har denna luftkompressorpump utmärkt kompressionsfunktion och kan köras stabilt.

- utmärkta komponenter,
Enstegs luftkompressorn består av koniska rullager, nålrullagerkolvringar, styrelement med extremt hög lastkapacitet samt aluminiumhuvuden och ventilplattor för värmeavledning.

- oljeobservationsfönster,
Luftkompressorn är konstruerad med oljeobservationsfönster och oljeavtappningsplugg. Du kan övervaka oljenivån på din maskin i realtid. Observation är bekvämt och intuitivt.

-Brett användningsområde,
Denna luftkompressor kan ersätta defekt utrustning eller bygga ut ett befintligt tryckluftssystem. Används ofta i tryckluftsindustrier som kemi, elektronik, textil, livsmedelsförädling, etc.

Produktspecifikationer:

Typ: Kolvkompressor
Effekt: 2,2kW
Cylinder: 2 cylindrar
steg: enkelsteg
Kapacitet: 375 L/MIN / 12 CFM
Ljudtrycksnivå LWA: 55 dB
Maxtryck: 11 bar / 159,5 psi
maximal. Hastighet: 1300 rpm
Produktmått (L x B x H): 35,7 x 33 x 37,5 cm
Nettovikt: 13,9 kg / 30,6 lbs

Paket innehåll:

1 X luftkompressorhuvud

Funktioner och detaljer:

- Robust konstruktion: Cylindern i denna enstegs luftkompressorpump, med gjuten cylinderfoder, är gjord av borgjutjärnsmaterial. Dess hölje har en kraftig aluminiumkonstruktion för hållbarhet och enkelt underhåll.

-Dubbelcylinderdesign: Luftkompressorpumpen använder två gjutjärnscylindrar och ett cylinderhuvud med pressgjutningsteknik, som har stark värmeavledningsfunktion och stabil och tyst drift.

-Smidig drift: Denna 3hk kompressorpump har stark slitstyrka, bra kompressionsprestanda och smidig drift tack vare den högkvalitativa vevaxelns vevstång och den beprövade remskivans design av kolvmotorn.

- Vetenskaplig design: Denna 3hk kompressor har koniska rullager, nålrullagerkolvringar och kontrollelement för hög lastkapacitet. Det finns också ett observationsfönster för oljemängden för att observera oljemängden i realtid. Att tanka är enkelt.

-Bred applikation: Denna 12cfm dubbelcylindriga kompressorpump är en högkvalitativ 2-cylindrig enstegspump för 3hk elmotor och 6,5hk bensinmotor. Det är ett idealiskt val för inredning, pneumatisk utrustningsströmkälla, utrustningsunderhåll och andra industrier.

Objektnr 632746080

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 23:12

2,2KW 375 L/MIN 159,5 psi Dubbelcylindrig luftkompressorhuvud, remskiva design

Pris

2 469 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

320 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?