Beskrivning

Produktbeskrivning:

9L/2Gallon luftkompressor, oljefri pump och ren kopparmotor och ultratyst.

Denna luftkompressor kan användas i stor utsträckning i olika pneumatiska verktyg, såsom borrmaskiner, spikmaskiner, tätningspistoler, pneumatiska skiftnycklar, etc.

Utrustad med en oljefri pump för minimalt underhåll kan 9L oljetanken köras kontinuerligt, dessutom använder kompressorn en ren kopparmotor, som är mycket effektiv och ultratyst, och tjänar dig under lång tid.

-2 gallon luftkompressor

-Tyst kopparmotor

-Professionell säkerhetsdesign

- lätt att flytta

Huvuddrag:

-9L kapacitet och oljefri pump,
Luftkompressorn har en 9L oljetank för att maximera prestandan hos dina luftverktyg. Dessutom är den utrustad med en oljefri pump för att minimera underhållet.

- Kraftfull kopparmotor,
Kompressorn använder 0,75 hk/550 W kopparmotor, hög effektivitet och tyst, kylhålsdesign för att förhindra överhettning, tryck: 115 psi, hastighet: 1440 rpm.

- Anmärkningsvärda funktioner,
Denna kompressor är designad med 2 tryckmätare för att mäta lufttrycket i tanken, och en säkerhetsventil för att justera och alltid hålla lufttrycket i tanken inom det normala området.

- lågt ljud,
Den oljefria luftkompressorn arbetar tyst med 58 decibel och kommer inte att störa dig, vilket ger dig en bekväm och lugnande arbetsatmosfär.

- Bärbar design,
Luftkompressorn har ett handtag för enkel flyttning och transport, och 4 halkfria fötter för att hålla den stabil under arbetet. Du kan enkelt ta med dig kompressorn var som helst.

-Brett utbud av applikationer,
Luftkompressorn används ofta i däckpumpning, bilreparation, husdekoration etc., och är lämplig för elektriska borrar, spikmaskiner, pneumatiska skiftnycklar, sprutpistoler och andra pneumatiska verktyg.

Produktspecifikationer:

Färgen är: vit
Huvudmaterial: Stål
Effekt: 0,75HP/550W
Bränsletankkapacitet: 2 gallons/9 liter
Smörjtyp: Oljefri
Spänning: 230V, 50Hz
ampere: 2,4 A
Hastighet: 1440 rpm
Maxtryck: 8 bar
Deplacement: 110 L/min
Ljud: 58 decibel
Produktmått (L x B x H): 17,7 x 7 x 19,4 tum / 45 x 17,8 x 49,3 cm
Vikt: 37,5 lbs/17 kg

Paket innehåll:

1 x oljefri luftkompressor

2 x gasmunstycken

Funktioner och detaljer:

-2 gallon luftkompressor: Luftkompressorn är utrustad med en oljefri pump för minimalt underhåll och en 9-liters oljetank för kontinuerlig och effektiv drift.

-Tyst kopparmotor: Denna kompressor använder 0,75HP/550W kopparmotor, mycket effektiv och energibesparande, som tjänar dig under lång tid utan bullerföroreningar. Tryck: 110 psi. Hastighet: 1440 rpm.

-Professionell säkerhetsdesign: Det finns 2 tryckmätare för att mäta lufttrycket inuti tanken, en säkerhetsventil för att hålla luften i tanken inom det normala området och kylhål för att förhindra att maskinen överhettas.

-Lätt att flytta: Luftkompressorn är designad med ett handtag för enkel flyttning och transport, och 4 halkfria fötter för stabilitet. Dessutom är den lätt och lätt att använda.

- Brett användningsområde: Lämplig för de flesta däckpumpar, bilreparationer, pneumatiska verktyg för husförbättringar, såsom elektriska borrar, spikpistoler, tätningspistoler, luftnycklar, sprutpistoler, mejslar, färgsprutor, etc.

Objektnr 632868703

Visningar 119

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 17:47

550W 0,75HP 8Bar 9L Kapacitet 110L/min Oljefri tyst luftkompressor, lågt ljud

Såld för

2 359 kr
Annonsen är avslutad

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

322 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också