Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 31 maj 21:16

Jag har också fått frågan om det är mycket rost undertill. Jag tycker inte det ser så farligt ut, men det ju en bedömningsfråga. Säg till så skickar jag fler foton. Det värsta vad jag kan se när det gäller rost är i överkant på den vänstra sidokåpan (se bild 1,2 och 4).

Tillagt i objektsbeskrivningen 31 maj 20:50

Jag har fått flera frågor om kolven sitter fast i cylindern. Jag tog hjälp av en som kan mer om motorcyklar än jag (vilket är rätt lätt). På bild 6 ser man ett galler med vad som ser ut som en fläkt innanför på sidan av motorn. Man kan utan problem få ”fläkten” att snurra om man petar med en skruvmejsel. Det borde betyda att motorn inte sitter fast. Jag har också fått frågor om jag har det instrument och den nyckel som saknar. Svaret är tyvärr nej. Det som finns, är det som syns på fotona.

Tillagt i objektsbeskrivningen 26 maj 22:21

Har hittar ytterigare två papper: En kopia med avgiftsmärke av registreringshandling från 1972 som visar att den tidivare varit avförd, men åter besiktigad 1970. Ett registereingsbevis/typintyg från 1973.

Tillagt i objektsbeskrivningen 26 maj 21:31

Jag hittade tre papper till slut. Ett registreringsbevis från 1978 där det står att den har körförbud och är avställd från 1973. Där framgår att det är en Goggo 200 T årsmodell 1956, slagvolym 197, tjänstevikt och skattevikt 150. Det finns också ett brev från Länsstyrelsen i Värmland län från 1978 om att fordonet varit avställt i tre år i följd, men ska finnas kvar i registret som avställd och inte avregistreras. Dessutom finns ett besiktningsprotokoll från 1973. Här finns bl.a. det gamla registreringsnumret från ”S” län angivet. När jag söker i fordonsregistret på den registreringsskylt som sitter på, så har det numret återanvänts på ett annat fordon.

Auktionen omfattar en Goggo 200 Scooter / motorcykel. Den ser väl inte riktigt ut som en Vespa, men något åt det hållet.

Det här är arvegods, och jag vet inget om den. Det lilla jag vet är att den köptes på 1970-talet så som den står nu. Sedan blev den stående, den kördes aldrig och inget gjordes med den. Det finns ett skattekvitto från 1973 på insidan av "skölden" och en namnskylt från Kristinehamn. Det finns ett märke på framsidan av skölden från "Bröderna Åberg Cykel & Sport Kristinehamn". Motorn är en "JLO". Den har hunnit få en "modern" registreringsskylt. Jag har inte hittad några papper, som till exempel registreringsbevis, på den.

Lägg märke till att inga av sakerna i bakgrunden ingår i auktionen. Dvs det som ingår är bara själva Goggo 200 scootern.

Den finns i Skara kommun, inte i Falköping.
Endast avhämtning.

Jag kan skicka fler foton. Jag har den inte hemma, så sista-minuten frågor är svåra att hantera. Även om jag svarar på frågor så gott jag kan, så är det ingen stor idé att ställa tekniska frågor. Jag kan verkligen inget om motorcyklar. Det jag har skrivit här är det jag vet.

Se bilderna. De är en del av objektsbeskrivningen.

Betaningsinformation finns i Traderas vinnarmail.

Undrar du något så skriv och fråga innan du bjuder för att undvika missförstånd!
Lycka till med budgivningen!

Objektnr 634 212 080

Visningar 5 225

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 18:40

Goggo 200 JLO Scooter veteranmotorcykel MC

Slutpris

|

17 500 kr

Auktionen är avslutad

Pelle Phu vann auktionen

Markurells

FALKÖPING, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 467 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också