Beskrivning

Viktig produktinformation

Detta begagnade spel är komplett med skiva och fodral om ingenting annat anges, manual ingår i de fall där en manual från början medföljde från tillverkaren. Skivan är helt eller nästintill helt repfri och slipad av oss om det behövdes, och produktbilden motsvarar den faktiska produkten. Alla våra produkter är alltid av nordisk eller europeisk version, om inget annat anges. Alla våra begagnade spel har alltid minst 6 månaders garanti. För detaljerad information om produktens slitage vänligen kontakta oss.

I Guitar Hero: Warriors of Rock ska du och dina kompisar ge er ut på en storslagen rockresa för att rädda rockmusiken. Spelet innehåller en imponerande låtlista med över 90 spår, en tuff gitarrkontroll i helt ny design och en mängd nya spelfunktioner, så nu kan vardagsrummets stjärnor slå an strängarna, trumma och sjunga sig hesa i det mest verklighetstrogna musikspelet någonsin. Med en ultimat rockmusiksamling där fokus ligger på hits med avancerad gitarrteknik från band som Black Sabbath, Slipknot och Megadeth samt enastående klassiker från Queen, Muse och KISS kan spelarna släppa lös sina inre rockstjärnor med fler belöningar och upplåsbart innehåll än någonsin tidigare. Detta tack vare Quest Mode, spelseriens första handlingsbaserade spelläge, och Quickplay+, utmaningsläget där Guitar Hero-fantaster kan testa sina rockfärdigheter. Guitar Hero: Warriors of Rock har den bästa motorn av alla musikspel och innehåller favoriter från de prisbelönta spelfunktioner som har gjort Guitar Hero till en av de populäraste spelserierna någonsin - till exempel Party Play, utmaningslägen och valfri kombination av upp till fyra instrument. Spelet är en komplett interaktiv upplevelse där vänner och fiender sluter sig samman på scenen i den ultimata rockmusikupplevelsen.

Kämpa för rockmusiken
Guitar Hero: Warriors of Rock innehåller det nya, handlingsbaserade spelläget Quest Mode som skildras av frontmannen i KISS, Gene Simmons, samt originallåtar av Dave Mustaine i Megadeth. Spelarna kan resa från den legendariska och ökända rockklubben CBGB till svekens fält av smält lava där de förvandlas till rockkämpar som måste sluta sig samman och använda sina unika, spelskiftande färdigheter för att hjälpa rockens halvgud att bekämpa "The Beast" och rädda rockmusiken.

Shredda med kompisarna, rocka med fienderna och utmana alla - I Quickplay+ kan alla fans visa vad de går för i 13 helt unika spelutmaningar för varje spår på skivan och de flesta låtar i Guitar Hero-biblioteket - det ger hundratals timmar av spel att njuta av! Kämpa med funktioner som High Score på ett enskilt instrument, Band Streak och Star Power Relay för hela bandet och Power-utmaningar. Spelarna väljer två av färdigheterna de har låst upp att kämpa med och ska försöka uppnå löjligt höga poäng. Den som klarar av utmaningarna får extrastjärnor som låser upp en massa bonusmaterial som tillbehör, instrument och musikvideor. Aktuella poängställningar och de nya poängställningarna i utmaningsläge kommer att förändras konstant!

Rockmusik när den är som bäst
Med över 90 originalspår är Guitar Hero: Warriors of Rock en unik spelupplevelse tack vare att den ultimata låtlistan har fokuserats på utmanande rocklåtar som är svåra att sätta och som är lika roliga för gitarristen och trummisen som för sångaren. Spelet består av originalspår, till exempel från KISS, Slipknot, Megadeth, Queen och Black Sabbath, skrivna och komponerade av de största inom rockvärlden, särskilda nyinspelningar av kända artister och band som här debuterar med sina musikvideor.

Spela med eller mot de andra
De kritikerrosade spelfunktionerna från Guitar Hero 5 återkommer i Guitar Hero: Warriors of Rock och innebär att spelarna kan hoppa in i spelet och rocka loss med sina kompisar direkt från början i Party Play-läget eller bevisa vem som är den största rockstjärnan i utmaningsläget för fyra spelare lokalt eller upp till åtta spelare online som innehåller unika spelutmaningar som Streakers, Momentum+ och Do or Die.

Det idealiska rockbiblioteket
Förutom de över 90 skivspåren kan spelarna komplettera sin låtlista med musik från Guitar Hero-musikbiblioteket som innehåller mer än 300 nedladdningsbara låtar. För dem som vill ha tillgång till ännu mer bra musik är det även möjligt att importera utvalda låtar från Guitar Hero World Tour, Guitar Hero Smash Hits, Guitar Hero 5 och Band Hero. De nya, innovativa funktionerna i Guitar Hero: Warriors of Rock, till exempel de 13 olika Quickplay+-utmaningarna, ger spelarna möjlighet att njuta av en gigantisk mängd musik och timmar av utmanande spelkombinationer och ge nytt liv åt äldre Guitar Hero-låtar.

Endast det bästa är gott nog
Det här spelet innehåller framtidens fantastiska yxor för den fingerfärdige med en helt ny, rockinspirerad gitarrkontroll som har tagits fram ur spelets unika stil och som är gjord för att shredda loss på. Alla elektroniska delar finns i halsen på kontrollen, vilket gör att spelarna kan uttrycka sig och anpassa gitarren med sin egna unika stil genom att byta ut "vingarna".

Låtlista Guitar Hero Warriors of Rock:
• A Perfect Circle - The Outsider
• Aerosmith - Cryin
• AFI - Dancing Through Sunday
• Alice Cooper - No More Mr. Nice Guy
• Alter Bridge - Ties That Bind
• Anberlin - The Feel Good Drag
• Anthrax - Indians
• Arch Enemy - Nemesis
• Atreyu - Ravenous
• Avenged Sevenfold - Bat Country
• Bad Brains - Re-Ignition (Live)
• Band Of Skulls - I Know What I Am
• Black Sabbath - Children Of The Grave
• Blind Melon - Tone

Objektsnr 622326467

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Guitar Hero Warriors of Rock (USK Logga)

Pris

200 kr
Annonsen är avslutad

SpelochSånt

Norrtälje, Sverige

5.0

SpelochSånt

Företag

Toppsäljare

15 259 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?