Beskrivning

Varumärke: Modell: Luxo L–1P
Produkt: Skrivbordslampa/Arkitektlampa
Mått, ca: H/L: 50+50cm. (2-delad ställning), B: 20,5cm. (skärmens diameter)
Material: Metall
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick. Denna vara är endast utvändigt synad och säljs enligt bild och beskrivning. Du har 14 dagars returrätt vid eventuell defekt eller om du ej är nöjd, men då står du själv för eventuella fraktkostnader
Funktionstest: Strömtest: OK. Viktest: OK
Skador: På lampskärmen finns en del repor och små färgavskav (se bilder). Vid kontakthöljet har lite plast lossnat, men bara vid dess övre del
Övrigt: Ställningen har genomgående en glänsande ljus metallfärg, men som är oputsad och på vissa bilder, särskilt 1 och 4, syns starka färgavvikelser men dessa är enbart färgspeglingar. Ljuskälla medföljer ej

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vinner du mer än en auktion samma datum justeras fraktpriset måndag-tisdag efter vunnen auktion. Samfrakt ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Inne i Mitt Tradera ser du när justeringen är genomförd. Vi har endast möjlighet att samfrakta objekt vunna samma datum. Vi samfrakter inte mellan olika veckor.

Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Objektnr 633133188

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:57

Luxo L–1P Skrivbordslampa Arkitektlampa Vit Metallfärgad

Slutpris

|

60 kr

Auktionen är avslutad

SkylineR32 vann auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

5.0

StockholmsStadsmission

Företag

Toppsäljare

28 132 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också