Beskrivning

Original sängbord från 1940-talet. Förnyats genom en renovering, målat i en diskret men iögonfallande matt svart färg från Jotuns Lady Supreme Finish.

Med polerade original beslag, som ger en känsla av autenticitet och karaktär till denna unika möbel. En verklig kuriosamöbel, perfekt för att användas som sideboard i vardagsrummet, en elegant hallmöbel eller ett stilfullt sängbord.

Liten låda som rymmer tv kontrollen eller en iPad. Perfekt med några fina böcker ovanpå, magasin eller en liten design lampa.

Höjd - 54cm
Bredd - 46cm
Djup - 34cm

I Brukets verkstad har vi som en standardprocess att grovtvätta möblerna innan vi börjar med renoveringen.

Innan vi grundmålar så slipas, spacklas och om behov finns, reparerar vi möblerna. Därefter grundmålar vi med Jotuns grundfärg för möbler, sen kör vi minst två strykningar av färg i vårt utvalda sortiment av säsongens kulörer från Jotuns Lady Supreme Finish.

Vi renoverar exklusivt återbrukade möbler då vi är med i den cirkulära omställningen. Bättre för miljön, men utan att tumma på stil och ‘ny-känsla’. Därmed kategoriserar vi möblerna som oanvända. Då dom är oanvända sen vi renoverade dom och återställer dom till ett ny-skick.

Bruket kan hjälpa med att organisera transport runt hela Sverige, kontakta oss gärna för en offert. Möbler kan hämtas från vår verkstad i Bandhagen, Stockholm.

Objektsnr 626758843

Visningar 158

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 14:08

Original Sängbord 1940 talet

Pris

2 300 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?