Beskrivning

Tältet är helt nytt i förpackning (obruten förpackning)

Nypris ca 1300kr

TreeBud lektält är tillverkat av 100 % mjuk och andningsbar bomullscanvas, och stängerna på spetsarna är gjorda av stark och slät ren naturlig furu.

Det är lätt att montera och demontera. Den totala storleken efter montering är 100 x 100 x 160 cm, lämplig för alla utrymmen och hörn. Installera TreeBud unika förstärkningsanordning på toppen för att säkerställa att tältet är stabilt och inte krymper.

Det finns ett fönster på sidan för ventilation och föräldraövervakning. Kanterna på fönstret och gardinen är dekorerade med små tofsar, som är väldigt söta.

Toppen av tältdörren är gjord av genomskinligt spetstyg, vilket ger överföring och skönhet. Elfenbenstyger skapar en varm atmosfär för barn.

Tältet är perfekt för barn att tillbringa sin oförglömliga tid inomhus och utomhus på födelsedagar, fester och festivaler. Det är inte bara en fantastisk leksak som ditt barn har glädje av, utan också en unik dekoration i ditt barns rum.

Paketet innehåller allt du vill ha: Förutom hela tältet ingår även bärväska, vadderade mattor, fairy lights (utan batterier), förstärkningssatser, halkfria ärmar, flaggflaggor, garnbollar. Du behöver inte lägga mer tid på att leta efter rätt dekorationer.

———————
INFORMATION: Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektsnr 630803319

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 08:18

NYTT TreeBud barntält tipi tipitält tält lektält barnrumsinredning inredning

Pris

599 kr

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 454 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?