Beskrivning

Har gjort en rensning, fina väskor och plånböcker säljs då de inte används. Kända märken, självklart äkta! Besök gärna övriga auktioner, samfraktar självklart för att få ner fraktkostnaden! Om du inte har lust eller möjlighet att hålla på och bjuda, lägg ett maxbud så bjuder Tradera för dig!

Väska från märket DKNY. Ljusrosa läder. (100 % Cow Leather) Höjd: ca 34 cm (exklusive handtag) Bredd: 37 cm (mätt rakt över på mitten) Väskan går inte längre att köpa i butik. Bild 10 = En liknande väska från samma märke, för att visa ungefärligt nypris. Minns inte exakt hur mycket väskan kostade men minst 2000 kr. Utropspris: endast 450 kr, riktigt fynd alltså! Jag har bara använt den vid några tillfällen. Fint skick! Finns lite slitage under väskan (knapparna som den står på, samt en repa) Stängs med tryckknapp. Fack med dragkedja finns inne i väskan samt band för nyckel. Har fotat den svarta lappen som finns i äkta DKNY väskor (Bild 5 & 6) Dustbagen medföljer såklart!

Auktionen avslutas Fredagen 14 Juni. Alla köpare får 2 dagar på sig att betala, betala alltså senast Söndagen den 16 Juni. Betala direkt på Fredagen om du vill ha en snabb leveranstid. Lämnar in alla betalda vinster på lördagen. Vi har inte möjlighet att lämna in paket på Söndagen (båda jobbar långa pass) utan i så fall först på måndagen den 17 juni på kvällen efter jobbet! Lägenheten är djur och rökfri! Om du har någon fråga...ställ den INNAN du bjuder! Mvh/ Strato

Objektnr 635 395 292

Visningar 114

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 16:56

DKNY Väska. Shopping Bag. Rosa. Läder. Shoppingväska.

Utropspris

|0 Bud

450 kr

Auktionen avslutades utan bud

Strato82

Linköping, Sverige

5.0

Strato82

Verifierad

Toppsäljare

125 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också