Beskrivning

Helt ny inplastad IPL laser hårborttagningsenhet med iskylningsfunktion för kvinnor och män. Ta bort oönskat ansiktshår/haka/underarm/rygg/ben/bikinilinje samtidigt som den kan kyla ner området.

Oönskat kroppshår är för många ett problem inte bara på sommaren, utan året om. Om du tröttnat på att raka, men inte vill ge upp och låta den oönskade hårväxten frodas, kan du investera i en IPL-maskin från LOVE DOCK, anpassad för en mer permanent hårborttagning.

Funktioner och detaljer:

- Principen för hårborttagning
Hårborttagningsanordningen tillämpar kliniskt beprövad IPL (Intense Pulsed Light) hårborttagningsteknik, principen är att avge en stark puls och absorberas av hårsäckens melanin, genom att skada hårsäcken och uppnå permanent hårborttagning. Med en LCD-skärm kan du tydligt se antalet återstående blixtar.

- Smärtfri permanent hårborttagning
Kliniska data visar att 75 % av hårväxten hämmades och håret blev färre och finare efter 4 veckors användning av hårborttagningsanordningen. 95 % av hårväxten hämmades effektivt och håret återväxt i princip inte efter 8 veckors användning. Efter 12 veckor behöver du inte ha regelbunden behandling.

- 5 justerbara blixtnivåer
5 olika energinivåer som ger användare att välja efter sin hudton och hårfärg för att säkerställa ljuset intensivt. Första användningen bör börja från nivå 1 för att vänja sig vid enheten och ljuset innan den ökas till högre nivåer.

- 2 blixtlägen
Manuella/Automatiska blixtlägen, den manuella blixten används främst för hårborttagning av små områden, såsom bikinilinje, fingrar och tår, läppar; Det automatiska blixtläget är tillämpligt på stora hårborttagningsområden, såsom armar, ben, rygg. Fortsätt att trycka på blixtknappen i 3 s konstant för att växla till autoblixtläge. Tryck på blixtknappen för att avsluta det automatiska läget.

En IPL hårborttagnings-maskin tar inte bort håret för gott, tyvärr – men du kan vanligtvis gå en månad innan en snabb touch-up krävs, vilket upplevs som en vinst i jämförelse med rakning med hyvel, eller med rakapparat.

IPL hårborttagning är en metod som ger en mer permanent reducering av hår. Det är en ljuspulsbehandling som verkar under hudytan och påverkar melaninet i hårsäcken, för att på så sätt avbryta hårets växtcykel. Hårborttagnings-tekniken går att använda på de flesta områden såsom ben, under armarna och på bikinilinjen, och passar dig som vill få bort din hårväxt lite mer permanent.

Denna IPL-maskin är även utrustad med en kylteknik som kyler området man jobbar på.

Boxens innehåll:
Hårborttagningsanordning x 1; iskylningstillsats x 1; rakhyvel x 1; strömförsörjning x 1; skyddsglasögon x 1.

Varför välja Love Dock?
1. Funktionen för iskylning, enheten kan automatiskt identifiera läget för iskylning och skyddar huden.
2. 92% av kvinnorna får de tydliga resultaten redan efter 4 gånger.
3. Jämna ut huden efter max 8 veckor.
4. Håll 90°C vertikalt mot huden, det blinkar 0,9 sekunder, med 10 minuter kan du behandla hela kroppen var som helst.
5. Det totala ljuspulser är 450 000, du kan använda på dig själv, privat och hygienisk, tillräckligt för dig i 45 år;
Du kan också använda den med vänner eller familj. Räcker för 3 personer i 15 år

———————
INFORMATION: Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektsnr 631398557

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 12:57

NY IPL smärtfri för kropp ansikte bikinilinjen ben armhålor kvinnor män

Pris

1 199 kr

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 453 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?