Beskrivning

? Perfekt håll: Vår ursprungliga Pomad-vattenbas ger det perfekta greppet! Passar alla slags utseende. Hårvaxet är för normalt till tätt hår, och mycket produktiv. Den är vattenbaserad/vattenlöslig och därför perfekt tvättbar!

?? EDLER GLANZ: Perfekt glans för Rockabilly stilar och pompadours. Också lämplig för slickback eller den klassiska sidobladen. När det gäller hårstyling män är med vår hårpomad män varje look, oavsett om det är medel eller hårt, lätt att styla, den är lämplig för alla hår.

?? Ange doft: Charlemagne original hårvax glans för män doftar enligt ädel gammaldags doft. Har garanterat en bättre effekt än klibbig söt tuggummi lukt av så många hårgeler män!

?? Utvecklat av BARBERANDE: Charlemagne Hair Wax har utvecklats av frisör med över 10 års erfarenhet av hantverk. Den höga kvaliteten manifesteras i testet av jämförelsetestet av Charlemagne skäggolja för män.

?? Enkelt att försöka: Förmodligen har du redan provat många hårstylingprodukter som är specialiserade till dig av andra tillverkare. Nu är det slut! Med de hållbara och naturliga produkterna från Charlemagne har du allt du behöver. Med kombinationen av Charlemagne-kam och den ursprungliga hårpomaden har du hittat den perfekta följeslagaren.

Läs mer här / produktbilder: https://www.amazon.se/-/en/gp/product/B075CPFCXF/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1

Objektsnr 628301914

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 11:55

Charlemagne Original Pomade Hårvax – Perfekt starkt grepp – Ädel doft – NY!

Pris

149 kr

Slutar om

benknackan

Stigtomta, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

407 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?