Beskrivning

Herbhub fuktspray och hårelixir/hårolja. Kvarvarande mängd syns på bilderna (rött streck markerar mängd på elixiret)

”Fuktspray Daggkåpa & Citrus är en mångsidig stylingprodukt och en närande fuktspray som ger ditt hår den omsorg det förtjänar.

Fuktsprayen är berikad med extrakt från daggkåpa, som inte bara tillför fukt till ditt hår utan också hjälper till att släta ut stråna och definiera ditt naturliga självfall och lockar. Dess låga pH-värde bekämpar effektivt frizz och efterlämnar ditt hår med en otroligt mjuk och silkeslen finish.

Aminosyror från vetegroddar är en avgörande del av denna formula, och deras närvaro har flera fördelar. De fungerar som ett skydd för ditt hår, bygger upp skadade områden, reparerar och stärker dina strån.

Fuktsprayen är otroligt mångsidig och kan användas på både torrt och handdukstorkat hår varje dag. Vid applicering är det viktigt att spraya jämnt över hela ytan av ditt hår och kom ihåg att lyfta upp överhåret för att säkerställa att även underhåret får den nödvändiga fukten.

Ge ditt hår den extra fukt och näring det förtjänar med vår Fuktspray Daggkåpa & Citrus och upplev hur ditt hår blir mer strålande, lätthanterligt och livfullt varje dag. En växtbaserad produkt för dig och naturen!

150 ml”

”Hårelixir är en lyxig näringsrik hårolja som ger glans och motverkar sköra toppar.

Ekologiska vegetabiliska oljor från jojoba som liknar hårets återfuktande talg går lättare in i stråt, motverkar frizz och ger glans. Crambe-blomman är fuktighetsbevarande och mjukgörande samt stärker hårets barriärskikt.

Havreolja ger håret en frisk och fin glans, ger skydd mot värme och tar bort frizz.

Algen Beta Maritima innehåller höga halter av bland annat antioxidanter och mineraler. Dessa i sin tur ger en silkeslen känsla för både hår och hårbotten, samt skyddar håret från värme.

Med en underbar doft av vanilj och apelsin.

30ml”

Objektsnr 630450610

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 08:06

Herbhub fuktspray och hårelixir/hårolja

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

Twiggz

Västerås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 803 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?