Beskrivning

CND RescueRXx™

RescueRXx™ är en ny och innovativ keratinbehandling designad att effektivt reparera skadade naglar. RescueRXx™ kan reparera skador som exempelvis vita fläckar i naglarna, naglar som skivar sig, naglar som delar sig eller spricker lätt. Redan efter 1 veckas användning kan man se synliga resultat och efter 4 veckors användande är nagelns kondition märkbart förbättrad. Din naturliga nagel består av keratin. RescueRXx™ verkar genom att den tillför den naturliga nageln keratinproteiner, utvunnet från ull. Keratinproteinerna binder till de översta lagren i nageln och tillsammans med jojobaolja och mandelolja tillförs både fukt och styrka. Samtidig och efterföljande användning av SolarOil® förbättrar resultatet av RescueRXx™-kuren. CND RescueRXx™ är till för svaga, skadade naglar som behöver behandling. CND SolarOil® är en förebyggande produkt som används för att hålla nageln flexibel, smidig och genomfuktad. Tänk på CND SolarOil® som ett dagligt balsam som tränger ner i nageln och på CND RescueRXx™ som en intensiv hårinpackning som reparerar nageln ovanifrån.

En 3,7 ml flaska räcker till ca. 40 applikationer. NY OÖPPNAD!

RescueRXx viktigaste ingredienser

  • Keratinprotein: En huvudbeståndsdel i den naturliga nageln. Upplösta naturliga keratinproteiner (utvunnet av ull) binder till de
    n naturliga nageln för att stärka nagelplattan.
  • Jojobaolja: En lätt och genomträngande olja som vårdar nageln och den omkringliggande huden med sina fuktgivande egenskaper.
  • Sötmandelolja: Fuktar och mjukgör så att nageln bevarar sin flexibilitet och motståndskraftighet.
Användning

  • Skaka flaskan ordentligt innan användning.
  • Pensla på ovanpå nageln som ett nagellack och massera försiktigt in över nagelplattan och nagelns framkant. Kom ihåg att produkten inte ska masseras in i huden eftersom nagelbanden inte ska stärkas och bli hårda.
  • RescueRxx™ ska användas på den bar nagel, utan nagellack eller andra nagelprodukter.
  • Appliceras 2-3 gånger dagligen i upp till 4 veckor.
  • Använd RescueRxx™ tillsammans med SolarOil™ nagelolja för bästa resultat. RescueRxx™ ersätter inte nagelns behov av olja.
  • Låt RescueRxx™ verka på nageln i 30 min. innan handtvätt eller applikation av SolarOil™.

Vid köp ifrån flera av mina auktioner samfraktas varorna och priset på frakten blir oftast billigare.

Objektsnr 626668439

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 10:26

CND RescueRxx, 3,7 ml. Keratinbehandling trasiga naglar. NY Obruten förpackning!

Såld för

79 kr
Annonsen är avslutad

Krill62

Värmdo, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

432 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?