Beskrivning

Exuviance Hudvård.

Huden behandlas med effektiva ingredienser och produkterna är utvecklad av hudläkare. Förnyar och jämnar ut huden med aktiva ingredienser som fruktsyror, PHA, vitaminer och växtbaserade ingredienser.
NY original äkta produkter i förpackning från Exuviance Professional.
Ny obruten förpackning. Totalt värde: 599 kr.

TOTAL CORRECT VITAMIN C SERUM, 15 ml Fullsize

Ett serum som effektivt jämnar ut hudtonen och ger ett optimalt skydd mot yttre påverkan. Sammansättningen är berikad med totalt fyra olika antioxidanter som tillsammans förser huden med ett kraftfullt skydd mot fria radikaler. Serumets unika kombination av C-vitamin och PHA ger ytterligare fördelar som ökad cellförnyelse samt barriärstärkande och exfolierande effekter på huden. Exfolieringen bidrar till att C-vitaminet absorberas optimalt.

Vitamin C är en multiverkande ingrediens som har en utjämnande effekt på hudtonen och en bevisad effekt på kollagensyntesen vilket bidrar till en förbättrad spänst, volym och förnyad lyster.

Serumet har en mycket lätt formula som snabbt absorberas av huden och lämnar en behagligt, återfuktad känsla och en fin finish. Sammansättningen är icke irritativ och passar till alla hudtyper och tillstånd.

Produkter med C-vitamin har en tendens att mörkna en tid efter öppning. Detta är helt normalt och har ingen inverkan på effekten.

Användning: Applicera ca 2-3 droppar över ansikte och hals med hjälp av pipetten och massera in. Används dagtid och efterföljs av anpassad dagkräm. På kvällen rekommenderas Brigthening Serum.

Jag samfraktar vid köp av flera auktioner. Fraktpriset baseras på vikt och det blir oftast billigare frakt totalt att handla fler produkter.

Objektsnr 630565054

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 15:00

TOTAL CORRECT VITAMIN C TONE CORRECTING SERUM Exuviance NY! Oöppnad ord 599 kr

Utropspris

|0 Bud

419 kr

Slutar om

Krill62

Värmdo, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

432 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?