Beskrivning

PGA hygienskäl inkluderas den ej av ångerrätt vid bruten plombering.

Förbättra din nagelvård med vår premium nagelfil som uppfyller stränga europeiska standarder. Tillverkad med högkvalitativa komponenter, garanterar den många års pålitlig användning. Halkskyddet säkerställer att du kan arbeta säkert och bekvämt, medan det medföljande silikonstället ger extra komfort före och efter proceduren.

Denna nagelfil inte bara effektiviserar manikyr- och pedikyrtiden med upp till hälften, den eliminerar också behovet av vanliga filer som över tid kan påverka lederna negativt. Använd den medföljande fräsen för att snabbt och smidigt förkorta förlängda naglar och skapa den önskade formen.

Det ergonomiska handtaget säkerställer en bekväm passform i handen, vilket minskar trötthet under långvarig användning och bidrar till kvalitet i utfört arbete. Den jämnt reglerbara hastigheten och extra strömbrytaren ökar användarens säkerhet, medan det enkla och snabba sättet att installera sliphuvuden gör arbetsprocessen smidig.

Satsen inkluderar 6 diamantskärare perfekta för att avlägsna hybridlack, gel eller akryl, trimma nagelband och slipa naglar för en professionell finish. Dessutom ingår 6 slippapper som garanterar 100% hygien under procedurer.

Ta din nagelvård till nästa nivå med vår mångsidiga, effektiva och säkra nagelfilssats. Skapa vackra naglar med bekvämlighet och professionell kvalitet - varje gång.

SPECIFIKATION
grå färg
effekt: 12W
strömförsörjning: 220-240V; 50-60Hz
maximal rotationshastighet: 20000 / min
skärdiameter: 2,35 mm - standard
förmågan att ändra rotationsriktning: ja
överhettningsskydd: ja
mått (längd / bredd / höjd): 13,5 / 8,5 / 6 cm
kabellängd: 105cm
malningsvikt: 560 g
inställd vikt: 0,89 kg
vikt med förpackning: 0,92 kg
INKLUDERAT

Centralenhet med nätsladd
slipmaskin
en uppsättning med 6 diamantskärare med 6 slippapper

Produkten är gjort för hemmabruk, garantin gäller ej för att användning i företag eller butik/salong/proffesionellt bruk.

Objektsnr 628121607

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 12:04

Nagelfil / Slipmaskin kvalitetsmaskin med 12 tillbehör

Pris

399 kr
Annonsen är avslutad

Någon annan har föreslagit 320 kr.

MobiloTeknik

Vällingby, Sverige

5.0

MobiloTeknik

Företag

Toppsäljare

1 148 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?