Beskrivning

PGA hygienskäl inkluderas den ej av ångerrätt vid bruten plombering.
Produkten är gjort för hemmabruk, garantin gäller ej för att användning i företag/professionellt.
Ta din nagelvård till en professionell nivå med vår Nagelfil med jämn hastighetsreglering! Med denna kraftfulla och enkla att använda slipmaskin får du salongsresultat i hemmets bekvämlighet. Här är vad som gör den så fantastisk:
* Jämn Hastighetsreglering: Vår nagelfil ger dig full kontroll med sin justerbara hastighetsreglering. En enkel vridning på ratten och du kan anpassa filens hastighet precis efter dina behov.

* Enkel Installation av Fräsar: Det har aldrig varit enklare att byta fräsar. Tryck bara på den smidiga silverknappen, sätt i det önskade skäret, dra åt huvudet och släpp knappen – klart! Inga krångliga mekanismer, ingen stress.

* Bevarar Nagelstyrka: Med rätt fräs och en försiktig hand kommer din nagel inte att försvagas av aceton eller överdriven sågning. Vår slipmaskin gör det möjligt att snabbt förkorta förlängda naglar utan att kompromissa med deras hälsa.

* Diamant skärare för Perfektion: Satsen innehåller 5 diamant skärare som är perfekta för att ta bort nagelband, slipa naglar och rengöra naglarna på djupet. Du får även 6 slippapper för den absoluta perfektionen.

Upptäck fördelarna med professionell nagelvård i ditt eget hem. Sluta slösa tid och pengar på dyra salongsbesök – beställ din Nagelfil med jämn hastighetsreglering idag och få naglar som imponerar varje dag!

TEKNISKA SPECIFIKATIONER:

Lätt att använda

Tar bort färgrester

Snabbt utbyte skäret

Strömförsörjning: 230V

Strömkabelns längd: ca. 90 cm

Färg: rosa

Produkten är CE-certifierad

SET INGÅR:

Nagelfil

Set med fräsar

Nätadapter

Originalförpackning

Produkten är gjort för hemmabruk, garantin gäller ej för att användning i företag eller butik/salong/proffesionellt bruk.

Objektnr 631058551

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 23:25

Elektrisk Nagelfil med 13 delar

Såld för

189 kr
Annonsen är avslutad

MobiloTeknik

Vällingby, Sverige

5.0

MobiloTeknik

Företag

Toppsäljare

1 207 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?