Beskrivning

Det här är den första svenska boken om affektfokuserad psykodynamisk terapi. Aktuell forskning om affekter bidrar med nya sätt att se på psykoterapeutiska processer och hur terapeuten bäst bidrar till patientens utveckling. Boken tar även upp nyare psykodynamiska behandlingsmodellers tydligare fokus och målinriktning.

Författarna beskriver affektteori i klinisk tillämpning, liksom den psykodynamiska modell som ligger till grund för affektfokuserad psykoterapi. De går igenom centrala interventioner och ger god inblick och vägledning i utövandet av terapiformen via många fallvinjetter med dialoger. De berättar bland annat om hur man som terapeut kan arbeta med försvar, reglering av ångest och skam samt hur man på olika sätt kan fördjupa affekter i terapirummet.

Boken riktar sig till studerande i psykoterapi och även mer erfarna terapeuter som vill lära sig mer om ämnet.

Innehåller ett avsnitt om grundaffekter som också kan vara värdefullt, t ex som psykoedukativt material, vid KBT.

Boken är läst men i nyskick. Pris i butik ca 380:-

Jag samfraktar mer än gärna. Köparen står för frakten och paketet skickas endast spårbart med Schenker eller DHL enligt Traderapriser och så snart som möjligt efter mottagen betalning, det kan dock dröja några dagar och varierar lite beroende på arbetstider och familjeåtaganden. Det här kontot är inget företag utan en vanlig människa med jobb och fritid som rensar i förråden. Om du har mycket bråttom att få hem något så är det bättre att du handlar i en butik.

Jag gör inga affärer utanför Tradera och accepterar bara betalningsalternativen i auktionen.

Angiven frakt gäller inom Sverige.

Objektsnr 631525694

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 17:40

Bergsten m fl - Affektfokuserad psykodynamisk terapi

Utropspris

|0 Bud

275 kr

Slutar om

JiseOne

Malmö, Sverige

JiseOne

Verifierad

205 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?