Beskrivning

Att skriva reportage -
Atig Hansen & Clas Thor
i bra skick

Skick

Vänligen se igenom bilderna noggrant, det är där du ser eventuella defekter som objekten kan ha, läs även hela objektsbeskrivningen för mer information.

Betalning

Betalning sker inom 3 dagar efter köp, under de 3 dagarna har du möjligheten att få varor samfraktade.
Använder mig endast av Traderas betallösning. Skulle du av någon anledning inte kunna betala eller vill du betala senare så måste du höra av dig till mig annars går varan ut till försäljning igen.

Leverans & Samfrakt

Skickar spårbart om inget annat anges i annonsen. Fraktbolaget kan komma att ändras, men du står endast för det fraktpris som anges i annonsen. Leveransen tar vanligtvis 2-4 vardagar. Jag erbjuder samfrakt på varor köpta under en 3 dagars period. Har du önskemål eller frågor om frakten så skicka ett meddelande här på Tradera.

Ångerrätt

Köparen har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Vid retur betalar du som köpare för alla fraktkostnader. Kontakta mig via meddelandefunktionen på Tradera om du önskar att skicka tillbaka varan. Den ska skickas tillbaka i samma skick som när du fick den och gärna i samma kartong. Pengarna för varan betalas tillbaks så fort jag tagit emot returen.

Reklamation

Är något fel på varan och du vill reklamera kontaktar du mig så vi kan lösa det. Skador som syns på bild eller är beskrivna är ingen anledning att reklamera, inte heller när det står att den ej är funktionstestad. I så fall är det ångerrätten som gäller.

Objektnr 630079483

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 08:15

Att skriva reportage - Stig Hansen & Clas Thor

Pris

89 kr
Annonsen är avslutad

Rivergate

Borlänge, Sverige

5.0

Rivergate

Företag

Toppsäljare

589 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?