Beskrivning

Fotbolls flagga tyg-affisch från 98
i helt nytt skick aldrig använd
storlek ca 109cm x 73cm
Det skickas alltid ett automatiskt vinnarmail från Tradera med min info om betalning, oavsett vilken tid på dygnet varan blivit såld till er.

Ronaldo Luís Nazário de Lima, mer känd som bara Ronaldo (även kallad Ronaldo "Fenômeno"), född 18 september 1976 i Bento Ribeiro, Rio de Janeiro, är en brasiliansk före detta professionell fotbollsspelare som senast spelade som anfallare för Corinthians.Ronaldo började sin professionella karriär i brasilianska Cruzeiro och skrev på för PSV Eindhoven år 1994. Han spelade sedan för Barcelona, Inter, Real Madrid och AC Milan.

Ronaldo var i slutet av 1990-talet och början av 2000-talet en av Brasiliens största stjärnor och anses även vara en av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna, och spelade en avgörande roll i VM i Japan och Sydkorea 2002 där Brasilien vann sin femte VM-titel. I följande VM i Tyskland 2006 vann Ronaldo VM-historiens skytteliga efter att ha gjort sitt femtonde VM-mål i åttondelsfinalen mot Ghana, och innehade sitt rekord tills det slogs av Miroslav Klose under VM 2014.

Ronaldo var en av de flitigaste målskyttarna på 1990-talet och i början av 2000-talet. Ungefär som nummer 10 har blivit synonymt med en släpande forward, särskilt Diego Maradona, och nummer 3 med en försvararsspelare som Paolo Maldini, gjorde Ronaldo tröjnummer 9 berömt och synonymt med sin position som central forward. Ronaldo blev utsedd till världens bästa fotbollsspelare 1996, 1997 och 2002 och är en av fyra spelare som vunnit detta pris tre gånger; de andra är hans före detta lagkamrat i Real Madrid, fransmannen Zinedine Zidane samt Barcelona-spelaren Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Ronaldo har även vunnit Ballon d'Or (europeiska guldbollen) åren 1997 och 2002. Han har fått smeknamnet "O Fenômeno" (spanska: El Fenómeno). År 2007 gav France Football honom en plats i Tidernas bästa startelva.

Ronaldo är en förebild för många av dagens stora fotbollsspelare, såsom Karim Benzema, Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Ronaldinho, Robinho och Kaká. Ronaldo var också en av de första fotbollsspelarna som gjorde futsal- och gatufotbollskonster populära på planen och blev känd för sina överstegsfinter.

---------------------------------

Jag skickar ca varann vecka beroende om jag är borta på spelningar.
Hinner då ej svara på mail eller tradera meddelande när jag turnerar.
Men lugn, jag mailar alltid kunder i samband när det packas och är postat.
Tack för att du handlar!
CharliesMusic medlem sen 2007 på Tradera


Kolla alltid din mail för mer information om leverans!
Vinnarmailet skickas ut automatiskt efter ca 10 minuter
med ett fyrsiffrigt "1234" order nummer,
Köper du fler produkter vid olika tillfällen, slås dina köp ihop till en order
och det skickas ett nytt automatiskt vinnarmail för samfrakt.

---------------------------------

Objektnr 631641220

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fotbolls flagga RONALDO Luís Nazário de Lima "Fenômeno" SAMLAROBJEKT

Pris

375 kr

Charliesmusic

Tibro, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

3 787 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar|Fri frakt över 2 099 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?