Beskrivning

ELEFANTEN SOM SÅ GÄRNA VILLE SOMNA En annorlunda godnattsaga + KANINEN SOM SÅ GÄRNA VILLE SOMNA En annorlunda godnattsaga

av Carl-Johan Forssén Ehrlin

Ehrlin förlag 2016 och 2015.

2 kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår och en tillskrift.

Författaren av den internationellt bästsäljande barnboken Kaninen som så gärna ville somna är tillbaka med en ny bok som använder innovativa och avslappnande tekniker som gör läggningen till ett mysigt och lugnt slut på varje dag.
Ditt barn får följa med Ellen Elefant på en resa genom den magiska skogen som leder till sömn. På vägen träffar de olika hjälpsamma karaktärer som skapar en lugnande upplevelse som får ditt barn att slappna av och snabbt vaggas in i sömn. Boken fungerar perfekt för antingen sovstund eller nattning.
Elefanten som så gärna ville somna är skriven med ett sövande språk och med fokus på att hjälpa ditt barn att komma till ro på kvällen och göra nattningen till en fin avslutning på dagen. Boken är del av en serie med föregångaren Kaninen som så gärna ville somna, som blivit en enorm internationell succé med flera bestsäljarutmärkelser runt om i världen.
Vill du låta Ellen och hennes vänner hjälpa ditt barn att somna, då är detta boken för dig. Gör som miljontals föräldrar världen över, låt ditt barn få vaggas till sömn med hjälp av Carl-Johan Forssén Ehrlins sövande sagoböcker.
Trötta föräldrar och barn världen över, detta är boken ni har väntat på! Denna internationella bästsäljare kommer med säkerhet att göra nattningsrutinen till en kärleksfull avslutning på dagen. Med hjälp av sagan kommer ditt barn att slappna av och få en lugn stund när det är dags att sova. The most peaceful bedtime we have had in months! Daily Mail

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 545354540

Visningar 495

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ELEFANTEN SOM SÅ GÄRNA VILLE SOMNA + KANINEN SOM SÅ GÄRNA VILLE SOMNA

Pris

280 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 147 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?