Beskrivning

En klassiker från Kavat! Sandaler Blombacka är som enligt Kavat "en fantastiskt fin sandal som funkar både till fint och till vardags."

Tillverkad i cross country (XC) läder som är både smus- och vattenavvisande samt andas bra. Lätt att ta på/av tack vare vid öppning och lätt att knäppa med en kardborre

I en klar julröd färg, i bilderna drar den lite åt gul men nyansen är lite kallare i verkligheten.

Märkt stl 28. Innermått: 182 mm enligt Kavats storlekstabell.

I bra begagnat skick med mindre skrapmärken vid tårna, och lite åldersslitage på det vita lädret kring anklarna. Köpte nya och använda av två barn.

Jag har rengjort och impregnerat skorna med Kavats ekologiska vax inför försäljning! Skickas i Kavats originalkartong.

Varan kommer från ett rök- och djurfritt hem. Jag tvättar i parfymfritt utan sköljmedel.

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt, garderobrensning pågår. Just nu säljer jag bl a många barnskor. Annonser läggs ut löpande.

Budgivning
Ställ dina frågor innan du lägger bud! Hör gärna av dig om du önskar se fler bilder! Alla bud är bindande. Om du varken betalar eller svarar inom rimlig tid kommer jag att lämna ett negativt omdöme.

Betalning
Vinnaren får automatiskt vinnarmail från Tradera med betalningsinstruktioner. Betalning ska göras inom 3 dagar efter auktionens slut.

Leverans/avhämtning
Hör gärna av dig när du har betalat så att jag vet det är dags att skicka varan! Varan packas omsorgsfullt och jag försöker alltid att skicka med ett billigt fraktsätt och så snart jag kan. Frakten som anges ovan gäller inom Sverige. Om ett annat fraktsätt önskas (t ex spårbart eller ett särskilt fraktbolag) vänligen ta kontakt med mig innan budgivningens slut. Mitt ansvar tar slut när jag lämnat över paketet till speditören. Avhämtning kan ske i Gamleby eller Västervik efter överenskommelse.

Samfrakt
Jag samfraktar gärna! Hör av dig bara om du önskar samfrakt.

Omdöme
Som säljare lämnar jag alltid omdöme efter att köparen lämnat sitt. Då vet jag att köparen fått varan och är nöjd. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd hör gärna av dig så att vi kan lösa problemet på bästa sätt för alla!

Objektsnr 629877008

Visningar 131

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 21:24

Kavat Blombacka XC Red sandaler finskor skor stl 28 röd

Slutpris

|

166 kr

Auktionen är avslutad

avocadomyra vann auktionen

jiy

Gamleby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 365 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket