Beskrivning

HD DVD, ej Svensk text

HANDLING:

MATRIX:
Neo söker efter sanningen bakom Matrix, ett namn och en värld som figurerar i hans drömmar. Han är övertygad om att Morpheus, som sägs vara en av världens farligaste män, vet allt om Matrix. När Neo en kväll förs iväg av Trinity och finner sig själv öga mot öga med Morpheus blir han erbjuden ett livsavgörande val. Tar han den röda tabletten får han veta sanningen om Matrix och den värld han tror sig leva i. Tar han den blå glömmer han att han någonsin mött Morpheus och fortsätter det liv han nu lever i ovisshet…
THE MATRIX är en svindlande action/science fiction fullmatad med häpnadsväckande stunts samt spektakulära och banbrytande visuella effekter.

MATRIX RELOADED:
Det är fullt av mekaniska väktare från Maskinarmén. Agent Smith klonar sig. Neo flyger. Men kanske kan inte ens Den Utvalde, trots begåvad med nya häpnadsväckande krafter, stoppa Maskinarméns framfart. Neo. Morpheus. Trinity. De är alla tillbaka i den mäktiga andra delen av ”Matrix”-trilogin, och de får sällskap av nya spännande bundsförvanter i deras kamp mot fienden som är klonad, uppgraderad och närmar sig mänsklighetens sista enklav.

MATRIX REVOLUTIONS:
Neo. Trinity. Morpheus. De och andra hjältar står på branten av seger eller förintelse i det storslagna kriget mot Maskinerna i den sista fantastiska delen av Matrix trilogin. För Neo betyder det att färdas dit ingen människa har vågat - in i hjärtat av Maskinstaden och in i en katastrofartad uppgörelse med det mer kraftfulla programmet Smith.

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektsnr 594721378

Visningar 550

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Complete Matrix Collection - HD DVD - 3 filmer

Pris

499 kr

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 747 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?