Beskrivning

Ny och oanvänd metalldetektor för barn & vuxna.

Funktioner :
LED-indikatorer i olika färger kan hjälpa dig att enkelt bestämma vilken typ av metall. När du arbetar i exakt läge tänds de åtta lysdioderna i följd, vilket är det ungefärliga djupet på målmetallen.

Pinpoint & DISC-lägen
DISC-läget hjälper dig att eliminera oönskade metallföremål. När omkopplaren gradvis vrids åt vänster minskar detektionsområdet. PINPOINT-läget kan hjälpa dig att hitta målet exakt och spara mycket tid för att hitta den specifika platsen för föremålet.

Lätt och justerbart handtag
Metalldetektorn har utvecklats speciellt för resor eller utomhusaktiviteter. Den är väldigt lätt och bärbar och väger endast cirka 2,4 kg. Oroa dig inte för längden på handtaget, metalldetektorn är justerbar från 70 till 100 cm, och passar för vuxna eller barn i olika storlekar.

7,5 tum vattentät sökspole
SUPER metalldetektor för barn är utrustad med en 7,5 tum vattentät IP68 spole, vilket gör metalldetekteringen känslig. Den justerbara axeln och spolen (förutom styrhuset) är vattentäta så att du och dina barn kan njuta av utomhusskattjakt.

Unik design och perfekt present Metalligenkänning är en familjevänlig aktivitet eftersom den gör vuxna och barn nyfikna. Detektorns coola utseende har utvecklats av SUFFLE professionella visuella designers speciellt för barn.

Obs! Tänk på att man i Sverige behöver söka tillstånd från Länsstyrelsen för att få använda en metalldetektor!

Objektsnr 615788184

Visningar 165

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 18 dec 09:13

Metalldetektor

Såld för

399 kr
Annonsen är avslutad

D.E.D.E

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

54 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?