Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Enheter är i mycket fint skick Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Säljer en mycket fint skick Garmin zumo 660 GPSen passar perfekt till den som behöver den både i Bilen och till Friluftslivet

Ingår Nord EUROPA KARTOR VERSION FRÅN 2024

Ingår Garmin Friluftskartan Pro V6 som täcker hela Sverige Senaste version

För det hårda livet på motorcykeln

zumo® 550 är speciellt framtagen för att användas på motorcykel och manövreras enkelt med handskar på även vid ojämnt väglag – lika enkelt och naturligt som det är att växla. zumo® 550 är vattentät och byggd för att motstå UV-strålning och bensinstänk.

Ända fram till dörren

zumo® 550 har marknadens absolut enklaste menysystem och frågar bara två saker: ”Vart” eller ”Karta”. Tryck på skärmen, skriv in adressen eller välj en intressant plats och bli guidad dit den snabbaste vägen. Rösten talar inte bara om var du skall svänga utan uttalar också namnet på gatan. Kartor över Västeuropa ingår med flera millioner intressanta platser, så att du alltid kan hitta närmsta bensinstation, restaurang, bankomat eller teater – oavsett var du befinner dig.

Undvik hinder på vägen

Med zumo® 550's är det möjligt att få aktuell trafikinformation via en TMC-mottagare. (TILLBEHÖR). Meddelanden om trafikhinder som vägarbete eller olyckor kommer upp på skärmen i god tid, och zumo® 550 ger snabbt ett förslag på en alternativ rutt runt problemet.

Planera din dag

Med zumo® 550 kan du naturligtvis sitta hemma och planera din rutt. Du kan även lägga in flera destinationer och låta zumo® 550 föreslå den mest effektive rutten mellan dina olika ärenden.

Snabb lokalisering

Den högkänsliga GPS-mottagaren med HotFix™ lokaliserar satelliterna snabbt och behåller mottagningen i såväl tät skog som djupa dalgångar. Oavsett var du befinner dig, kan du räkna med att zumo® 550 alltid är redo att visa vägen.

Ring handsfree

Håll fokus på vägen, också när telefonen ringer. Är din mobiltelefon kompatibel med Bluetooth, så kan du ringa handsfree med din zumo® 550. Den har inbyggd mikrofon och högtalare, och all information från telefonen syns på skärmen: Du kan slå numret, bläddra i telefonlistan eller besvara samtal med endast ett tryck på skärmen. Eller så kan du ringa upp numret direkt från listan över intressanta platser, tex en restaurang på vägen till ditt mål.

Objektsnr 629848636

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 17:47

Garmin Zumo 550 Nord Europa 2024+ Friluftskartan Pro V6 hela Sverige+Fartkamera

Pris

3 500 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

28 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?