Beskrivning

Säljer nu en Garmin Dezl 580 LMT-D i mycket fint skick

OPS! Friluftskartan Pro V6 senaste version ingår hela Sverige är original ska fungerar utmärkt på alla Garmin enheter stöd för Friluftskartan

Enheter har också fre livstid kort uppdatering i framtiden för hela Europa

Förinstallerat med absolut senaste HELA EUROPA 2024 senaste version
Även fartkamera varnare installerat värd 199 Kr för Europa kontinenterna

5" multipekskärm
Realtidstjänster och förarvarningar
Kartor över Europa med livstidskartuppdateringar
WiFi och Bluetooth
Minneskortplats för microSD

Med Garmin dezl 580 LMT-D kan man köra många och långa sträckor utan problem. Lastbilsnavigatorn dezl 580 LMT-D är framtagen för yrkesförare och har anpassade lastbilsrutter med förutseende varningar angående din rutt och lastbilsspecifika intressanta platser, plus enkel planering av raster med aviseringar när det är dags för en paus. dezl 580 LMT-D är även utrustad med rösttyrd navigering. Bara prata med dezl så svarar den, och du kan behålla händerna på ratten.

Anpassade lastbilsrutter

dezl 580 LMT-D har detaljerade kartor över Europa som innehåller lastbilsrelaterade begränsningar så som brohöjder, riskfyllda kurvor, viktbegränsningar, relaterad information för de flesta större vägar och motorvägar och många fler funktioner. Ange bara din fordonsprofilinformation (som kan anpassas efter höjd, vikt, längd, bredd och farligt material) och hitta föredragna lastbilsrutter som lämpar sig för lastbilens storlek och vikt. För ytterligare bekvämlighet kan du lätt växla släpstorlek med en knapptryckning med hjälp av den enkla lastbilsprofilen.

Smartare sätt att navigera

Aktiv körfältsguidning använder röstmeddelanden och färgstarka pilar för att visa rätt körfält för din rutt. PhotoReal ger en visning av korsningar visar avfarter när de dyker upp i realtid, i helfärg och detaljerat. Birds Eye-visning av korsningar ger en detaljerad vy över korsningar ovanifrån. Garmin Real Directions vägleder dig dessutom som en vän med hjälp av igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus, i stället för svårlästa eller obefintliga vägskyltar.

Enkel planering av raster

Skapa en enkel planering av raster med tidsinställda aviseringar som hjälper dig att få ut det mesta vid varje rast, med dezl 580 LMT-D-navigator för lastbilar blir livet på vägarna enklare. Hitta platser som en yrkesförare kan ha nytta av så som matställen, bensinstationer, rasplatser, duschar, bankomater, Wi-Fi och mer. Du kan även söka efter och filtrera lastbilsstopp efter önskade faciliteter som duschar, bensinstationer, Wi-Fi och lastbilstvätt.

Logg över servicehistorik

dezl 580 LMT-D innehåller också en servicehistoriklogg så att du kan spela in datum och typ av service som utförts. Håll enkelt reda på däckens körsträcka, däcktryck, oljebyten, däckbyten med mera.

Håll dig uppdaterad

dezl 580 LMT-D har inbyggd Wi-Fi anslutning, vilket gör det enkelt att hålla kartor uppdaterad. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen. Då är det dags att ansluta enheten till valfritt uttag och låta den uppdatera via Wi-Fi medan den laddas. Sedan är du redo att ge dig iväg igen.

Skicka och spåra

dezl 580 LMT-D är förinstallerad med enkel lösning för fleet management så att fleet-operatörer enkelt kan spåra förare och kommunicera med dem, som att exempelvis skicka meddelanden med leveransadress. Föraren kan välja adressen utifrån sms:et och smidigt köra till den angivna destinationen.

Objektsnr 630645210

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 13:12

Garmin Dezl 580 LMT-D Europa 2024 +Friluftskartan Pro V6

Pris

2 300 kr

dev63

Malmö, Sverige

4.8

dev63

Verifierad

71 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?