Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Enheter är i mycket fint skick Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Säljer en mycket fint skick Garmin zumo 660 GPSen passar perfekt till den som behöver den både i Bilen och till Friluftslivet

Ingår Nord EUROPA KARTOR VERSION FRÅN 2024

Ingår Garmin Friluftskartan Pro V6 som täcker hela Sverige Senaste version

Till det hårda livet på motorcyklen

zumo® 660 är speciellt framtagen för att användas på motorcykel och manövereras enkelt med handskar även vid ojämnt väglag – lika enkelt och naturligt som det är att växla. zumo® 660 är vattentät och byggd för att motstå UV-strålning och bensinstänk.

Ända fram till dörren

zumo® 660 har marknadens absolut enklaste menysystem och frågar bara två saker: ”Vart” eller ”Karta”. Tryck på skärmen, skriv in adressen eller välj en intressant plats och bli guidad dit snabbaste vägen. Rösten talar inte bara om vart du skall svänga utan uttalar också namnet på gatan. Kartor över Västeuropa and Östeuropa ingår med flera millioner intressanta platser, så att du alltid kan hitta närmsta bensinstation, restaurang, bankomat eller teater – oavsett var du befinner dig.

Välj rätt körfil

Garmins senaste navigatorer gör körningar på främmande motorvägar ännu enklare än innan. Nu är det slut med att gissa, vilken fil man skall välja för att hitta rätt avfart längre fram: Filassistans visar i god tid rätt fil med pilar.

Fartgränser

zumo® 660 anger den gällande hastighetsbegränsningen på de flesta större vägarna – enkelt att jämföra med fordonets verkliga hastighet, som också visas på skärmen.

Hjälpen är nära

zumo® 660 hjälper dig, när du behöver det. Tryck bara på knappen ”Var är jag?” för information om närmaste sjukhus, polisstation, bensinstation eller vägassistans.

3D-visning av byggnader

zumo® 660 har 3D-visning av viktiga byggnader, vilket gör det lättare att orientera sig hela vägen förbi dem – direkt på kartan.

Planera din dag

Med zumo® 660 kan du naturligtvis sitta hemma och planera din rutt. Du kan även lägga in flera destinationer och låta zumo® 660 föreslå den mest effektive rutten mellan dina olika ärenden.

Tag den med i fickan

zumo® 660 har en tunn och elegant design, som passar fint i fickan eller väskan. Det inbyggda batteriet gör det enkelt att använda navigatorn även till fots.

Garmin Locate™

zumo® 660 kommer även ihåg, var du har parkerat – den sparar din position, när du tar loss den från fästet, så du kan navigera till fots och alltid hitta tillbaka till ditt fordon. zumo® 660 kan naturligtvis ställas om till navigation till fots eller cykel och beräkna rutter utifrån det.

Snabb lokalisering

Den högkänsliga GPS-mottagaren med HotFix™ lokaliserar satelliterna snabbt och bibehåller mottagningen i såväl tät skog som djupa dalgångar. Oavsett var du befinner dig, kan du räkna med att zumo® 660 alltid är redo att visa vägen.

Ring handsfree

Håll fokus på vägen, också när telefonen ringer. Är din mobiltelefon kompatibel med Bluetooth, kan du ringa handsfree med din zumo® 660. Den har inbyggd mikrofon och högtalare i navigatorn, och all information från telefonen syns på skärmen: Du kan slå numret, bläddra i telefonlistan eller besvara samtal med endast ett tryck på skärmen. Eller så kan du ringa upp numret direkt från listan över intressanta platser, tex en restaurang på vägen till ditt mål.

Bildnavigering

Med zumo® 660 kan du ladda ner bilder från internet med tillhörande positioner och navigera till dem. Skall du besöka ett nytt ställe, så kan du t ex gå in på panoramio.com och söka efter intressanta platser i området, ladda ner bilden och navigera dit direkt.

Mycket mer än navigation

Din zumo® 660 kan mycket mer än att visa vägen. Den är fylld med underhållnings- och reseverktyg som MP3-spelare, bildvisare, ljudboks-spelare, världsklocka, automatisk ändring av tidszon, valutaomvandlare, måttomvandlare, miniräknare och mycket mer.

Objektsnr 631331795

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 15:43

Garmin Zumo 660 Nord Europa 2024+ Friluftskartan Pro V6 hela Sverige+Fartkamera

Pris

3 500 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

28 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?