Beskrivning

Säljer mina MEE M6 Pro 2nd generation hörlurar i toppskick tillsammans med den perfekta följeslagaren, Mee BTC1 Bluetooth-kabeln. Perfekt för musiker, ljudälskare eller den som söker en exceptionell ljudupplevelse på språng! Fungerar lika bra med bluetooth som med sladd.

Egenskaper:

Studio-Kvalitet Ljud: Upplev kristallklart ljud med MEE M6 Pro 2nd Gen - utformad för att tillgodose professionella musiker, men även perfekt för vardagligt lyssnande.

Anpassningsbara Kåpor: De över-örat kåporna kan anpassas för perfekt passform och maximal komfort under långa lyssningssessioner.

Mee BTC1 Bluetooth-kabel: Gör dina hörlurar trådlösa och njut av friheten att röra dig utan begränsningar. Perfekt för gymmet, resor eller bara för att eliminera trassel med sladdar.

Hög Kompatibilitet: Mee BTC1-kabeln är kompatibel med en mängd olika enheter och ger dig en sömlös anslutning till dina favoritenheter.

Lång Batteritid: Glöm bekymmer över batteritiden - Mee BTC1 ger dig timmar av trådlöst lyssnande, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för dina äventyr.

Inkluderar: MEE M6 Pro 2nd Gen hörlurar, Mee BTC1 Bluetooth-kabel, i originalförpackningar.

Skickar spårbart med Schenker eller Postnord så fort jag kan efter utförd betalning.

Objektsnr 628385826

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 11:43

MEE M6 Pro 2nd Generation med Mee BTC1 Bluetooth - aptX & 3.5mm

Pris

560 kr

Slutar om

pipankan

NORRHULT, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

883 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?