Beskrivning

Nike,
Air zoom Pegasus 35
Strl: 36,5
Träningsskor,
Löparskor.
Fint skick

Nypris: 1200kr
Kommer från rök och husdjursfri hem

Detaljer Nike Air Zoom Pegasus 35

är en av Nikes mest populära neutrala träningsskor och är nu uppe i 35 generationer. Nike Air Zoom Pegasus 35 har blivit omdesignad från topp till tå och erbjuder en otroligt bra och responsiv dämpning samt en fantastisk sockliknande passform som ger den bekanta Pegasus komforten, men nu ännu bekvämare att springa.

Nike Air Zoom Pegasus 35 är den perfekta neutrala träningsskon för dig som letar efter en snabb och bekväm löparsko för daglig träning på asfalt och stigar. Nike Air Zoom Pegasus 35 är så snabb som den ser ut!

Nike Air Zoom Pegasus 35 har blivit ca 20 gram lättare sedan föregångaren vilket gör Air Zoom Pegasus 35 till en av marknadens lättaste träningsskor och det är en fördel då du får det bästa resultatet på din träning. Lätta skor = snabbare löpning!

FULL LÄNGD AIR ZOOM STÖTDÄMPNING

Nike Air Zoom Pegasus 35 har full längd Air Zoom-teknik i mellansulen vilket ger en fantastisk dämpning genom stegutvecklingen vilket ger en snabb och fast start. Mellansulan är utformad i en ny design med en aerodynamisk svans som gör Nike Air Zoom Pegasus 35 ännu mer dynamisk under landningsfasen som ger en naturlig och bekväm avveckling av varje steg.

SÖMLÖS MESH-ÖVERDEL

Nike Air Zoom Pegasus 35 omdesignad på hela överdelen och tillverkad i ett tvåskiktigt mesh material utan söm. Den tekniska mesh-toppen erbjuder oöverträffad ventilation och andningsförmåga på fötterna samtidigt som det ger överlägset stöd.

FlyWire-kablarna i mitten av foten är anslutna till snoddsystemet och går in och ger bra dynamiskt stöd utan att känna sig obekväma. Plösen sys på skon för att få en perfekt sockliknande passform.

YTTERSULA

Nike Air Zoom Pegasus 35 är konstruerad med en hållbar gummiblandning som ger skon en lång hållbarhet och rätt styvhet för att uppnå kontroll som en neutral träningssko ska ha. En våffelmönstrad design på framsidan av skon ger bra dragkraft i avsättningen kombinerat med slitstarka gummiband på utsidan.

DESIGN

Nike har lagt ner tid för detaljerna i Air Zoom Pegasus 35 där skon som helhet är riktigt snygg och läcker. Nike Swoosh är tryckt på skon och är ett klassiskt kännetecken av en läcker Nikesko medan den aerodynamiska bakdelen gör skon så snygg som den är.

TEKNIK

  • Air Zoom teknologi
  • Flywire Kablar
  • Engineered mesh
  • Sockliner Fit
  • Premium Chusion ST foam

Objektnr 630387012

Visningar 188

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 15:30

Nike, Air zoom Pegasus, Strl: 36.5, Träningsskor, Löparskor. Fint skick

Slutpris

|

199 kr

Auktionen är avslutad

berhub vann auktionen

Smartshoppingshoes

Uppsala, Sverige

4.8

Smartshoppingshoes

Verifierad

Toppsäljare

1 042 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket