Beskrivning

Märke: Adidas
Typ: Sneakers
Storlek: 38 2/3
Kroppstyp: Unisex
Skick: Skon är använd men i ett bra skick.

Skoomerang AB:
Vi ger begagnade skor nytt liv. Varför betala dyra pengar för nya skor när du kan få de i bra skick för en billigare peng?

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad så fort betalningen är registrerad hos oss. Du som köpare står för frakten och vi samarbetar med de stora logistikleverantörerna för att kunna erbjuda så pass billig frakt som möjligt.

Betalning:
Vi använder Traderas betallösning, där kan du välja lämplig betalningsmetod. Efter avslutad auktion ska varan vara betald inom 3 dagar. Skoomerang AB använder vinstmarginalmoms vilket innebär att moms är inräknat i slutpriset.

Ångerrätt:
Enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) har du som kund 14 dagars ångerrätt. Vid retur står köparen för fraktkostnaden och återbetalning sker inom 30 dagar. Tveka inte att kontakta oss för mer bilder för att kunna bilda dig en klar uppfattning om den aktuella skons skick innan du lägger ditt bud, och därmed minimera risken för att retur behöver göras. Förekommer en defekt på skon är detta inkluderat i beskrivningen genom bilder och Skick-beskrivningen. Detta är därmed ej en giltig anledning för reklamation. I de fall Skoomerang AB har gjort en felaktig beskrivning har du som kund givetvis 14 dagars ångerrätt.

Dataskyddsförordningen (GDPR):
Vi samlar in information för att kunna uppfylla vårt avtal gentemot dig som kund, exempelvis kontaktuppgifter och leveransadress. Kontakta vår kundservice om du vill radera denna information.

Behöver du hjälp?
Kontakta vår kundservice via Traderas meddelandefunktion.
Skoomerang AB, organisationsnummer: 559270-0248

Artikelnr:516

Objektnr 633311456

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 20:49

Adidas Gazelle strl 38 2/3

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Slutar om

Skoomerang

HERRLJUNGA, Sverige

5.0

Skoomerang

Företag

Toppsäljare

498 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket