Beskrivning

Amped: Freestyle Snowboarding är det första snowboardspelet fokuserat på freestyle-åkning nerför riktiga berg. Jibba och snurra av ett stort utbud av hopp och rails för en annan tur varje gång. Gör galna trick inför roaming-sponsorer och kamerateam för att få ditt ansikte på tidningsomslag och i videor. Ditt mål: få tillräckligt med internationell exponering för att bli en av världens mediasuperstjärnor för snowboard.

Tricka av ett stort utbud av hopp och rails på vidöppna bergsbackar. Jibba, bonk eller snurra mellan löpningarna till dolda områden och coola hoppsekvenser designade för trickkombinationer. Berg är levande med kraschar ombordstigningar, flygande proffs och roamingfotografer.

Åk backarna på riktiga bergsorter: Utahs Brighton, Vermonts Stratton och Kaliforniens Snow Summit. Se imponerande bergsgrafik byggd för Xbox. Om verkligheten inte är din grej kan du låsa upp internationella fantasy-ställen designade av den världsberömda terrängarkitekten Chris Gunnerson.

Tjäna exponeringspoäng för att bli en av världens topp-10 mediastjärnor för snowboard. Dra tricks inför strövande åskådare för att få exponering - multiplikatorer beror på vem som ser dig och hur bra du ser ut.

Gör dina spelval på berget, inte i en meny med frånkopplade händelser. Börja på toppen av en topp och bestäm hur du vill vinna.

Hoppa mellan 120 olika körningar packade med rails, kickers och halfpipes, var och en med sex unika utmaningar, dolda områden och en roterande ström av åskådare. När du inte visar upp dig, håna eller kasta snöbollar på dina vänner i freestyle-multiplayer-tävlingen.

SE BILD

Objektsnr 619562025

Visningar 158

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

AMPED - XBOX - KOMPLETT

Pris

70 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 766 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?