Beskrivning

Upptäck vad som döljer sig bortom evolutionen. Du styr Alex Mercer - en genetiskt muterad man med förmågan att ändra skepnad, som inte minns något av sitt förflutna...

Jaga fram genom New Yorks tätbefolkade gator med Parkour-mässig smidighet och absorbera alla du stöter på genom att anta deras fysiska identitet, minnen och färdigheter. I spelet finns tre huvudfraktioner bestående av Alex, Blackwatch (militären) och De infekterade, som är resultatet av ett virusutbrott, och du kastas rakt in i en omfattande, skum sammansvärjning som pågått i mer än 40 år!

  • EN NY VERSION AV EN GAMMAL SPELTYP
    PROTOTYPE är ett originalkoncept av den öppna spelmiljön, och speltypen har aldrig varit mer häpnadsväckande. Den nya antihjälten Alex Mercer har huvudrollen i den här konspirationsspäckade berättelsen som ger en uppfräschande och välförtjänt spark i ändan till alla actionspel med öppen miljö.

    Alex Mercer minns inget av sitt förflutna och det enda han är intresserad av är att ta reda på vilka som är ansvariga för det som har hänt honom och att straffa dem. Ju mer Alex och hans förmåga att ändra skepnad utvecklas under spelets gång, desto mer får du veta om hans kvalfyllda förflutna samtidigt som du slåss mot de farliga Blackwatch-styrkorna och De infekterade.

    Dessutom kommer du att gräva djupare i den omfattande bakomliggande berättelsen som går under benämningen "Web of Intrigue" och bli vittne till hur en sammansvärjning som pågått i mer än 40 år inte längre kan kontrolleras och därmed avslöjas PROTOTYPES förflutna och hans framtid fastställs.

  • FARLIG FÖRÄNDERLIG ACTION
    Alex Mercer kan ändra skepnad och besitter otroliga krafter i strid, förödelse och listighet. När du spelar som Alex kan du konsumera och absorbera alla levande personer du kommer i kontakt med när du förflyttar dig genom staden New York, och därmed kan du anta dina offers identitet och få tillgång till deras minnen och specialfärdigheter. Och för varje gång kommer du närmare lösningen på den växande sammansvärjningen.

    Alex kan dessutom blanda och smälta samman olika genetiska egenskaper för att skapa otroliga, dödsbringande biologiska vapen, till exempel sylvassa klor, knivar, bepansrad hud och sköldar. Om du använder Alex Mercer - PROTOTYPE - på rätt sätt är han det ultimata mångskiftande vapnet.

  • "FÖRRÅDA ELLER FÖRGÖRA"
    "Förråda eller förgöra"-alternativet i PROTOTYPE ger dig valet att antingen beblanda dig med befolkningen och i hemlighet avancera genom spelet, eller att fullständigt släppa lös Alex krafter och röra dig genom New York som ett vandrande slakteri - byt skepnad inför allas ögon, ta över människornas kropp och sinne på öppen gata, beslagta militärfordon, till exempel Apache-helikoptrar och Abrams-stridsvagnar, och orsaka total förödelse.
  • OÖVERTRÄFFAD RÖRELSEFÖRMÅGA OCH SMIDIGHET
  • Alex Mercers förflyttning i PROTOTYPE baseras på sporten Parkour - en fransk term som betyder att man förflyttar sig från en plats till en annan så snabbt som möjligt med endast kroppen som hjälpmedel.

    Eftersom Alex är mer än en enkel människa finns det inget hinder i PROTOTYPES New York som är oöverstigligt. Du kan svinga dig över hundratals bilar, springa lodrätt uppför skyskrapor, avverka enorma avstånd i ett enda hopp och mycket annat.

  • NEW YORK ÄR DIN JAKTMARK
    Låt staden bli din lekplats i PROTOTYPES öppna miljö. Staden är fullpackad med tusentals fotgängare och hundratals bilar och är verkligen ett livligt och lysande exempel på världens mest berömda stad. Det finns extremt många människor, vilket är som upplagt för ett ändlöst frossande i spelmöjligheter, så när saker börjar hända får du verkligen känslan av att staden faller samman runt dig.
  • EN VÄLRENOMMERAD UTVECKLARE
    Radical Entertainment, som är utvecklaren bakom PROTOTYPE, är väl bekant med öppna spelmiljöer och har även gjort en lång rad andra framgångsrika spel, bland annat de hyllade spelen The Incredible Hulk: Ultimate Destruction, Simpsons Hit & Run och Scarface: The World is Yours. I PROTOTYPE används den egna spelmotorn Titanium och därmed får spelarna tillgång till högaktuellt spelande i öppen miljö med imponerande visuella effekter och intensiv action. Det är det första spelet någonsin med ljudformatet Neural THX 7.1.

SE BILD

Objektsnr 504352620

Visningar 371

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PROTOTYPE - XBOX 360 - KOMPLETT

Pris

62 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 755 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?