Beskrivning

En ny fightingmotor i första person gör det möjligt för spelare att byta slag med en NHL-tuff kille. Känn hur det är att vara på isen i en NHL-spelares skridskor för att kasta och undvika slag. Ta tag i och dra en motståndares tröja för att få ett slag som tänder fansen och får ditt lag att vinna. På isen tas seghet och skrämsel till en ny nivå i NHL 10 där att vinna en-mot-en-strider om innehav av pucken längs brädorna blir ett test av vilja och skicklighet. Genom att använda en helt ny brädfysikmotor kan spelare använda sin kropp för att skydda pucken på brädorna och sedan skicka den till lagkamrater. Större, starkare spelare klämmer fast motståndare på brädorna medan fanatiska fans slår i glaset, precis som i verkligheten. Förkolla försvarare, pressa pucken och avsluta kontroller för att skrämma din motståndare till misstag. Spelare är trötta, bobble passerar och undvik kollisioner under hot om konstant fysisk press. Inspirera lagkamrater, tänd på fansen och ändra farten i ett spel genom att starta scrums, dra straffar och blanda ihop det, allt efter att domaren blåst av!
  • Stöd för flera spelare inklusive stöd för 2-7 spelare lokalt och support för 2-12 spelare online, med Xbox Achievements via Xbox LIVE.
  • Nytt Battle for the Cup-läge låter dig uppleva intensiteten i NHL-slutspelshockeyn. Spela dig igenom skador, skrämma rivaler och matcha repliker som berättelser bär genom hela serien.
  • Helt nytt GM-läge låter dig scouta amatörer, sätta spelare på handelsblocket, anställa personal och tjäna erfarenhetspoäng för att bli en legendarisk GM.
  • Helt ny First-Person Fighting-funktion låter tuffa killar förändra momentumet genom att byta slag med en NHL-upprättare. Dra en motståndares tröja för att få en fördel – före eller efter avblåsningen.
  • Fånga flera mästerskap via den eftertraktade EA Sports Hockey League Cup som alltid är på gång när nya säsonger startar varje månad online.
  • SE BILD

Objektsnr 595880722

Visningar 232

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NHL 10 - XBOX 360 - KOMPLETT

Pris

30 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 765 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?