Beskrivning

Facebreaker är ett boxningsspel med helgalna deltagare som alla har sin egen distinkta stil och specialrörelser, bl.a. den ryske sprängmedelsexperten Molotov.

Spelet innehåller ansiktsdeformering i realtid så att du kan se hur det går när du pepprar din motståndare med kroppsslag och uppercuts i jakt på rätt tillfälle för en avslutningsattack. Du kan till och med överföra ett foto av dig själv eller en vän så skapar funktionen "Photo Game Face" en realistisk liknelse som kan användas i spelet.

Den snygga tecknade grafiken och den sköna humorn gör det här till ett spel som kommer att få dig att vika dig dubbel av såväl skratt som smärta.

  1. Ansiktsdeformering i realtid gör att du känner av varenda slag.
  2. Varierade och helgalna karaktärer med helt egen fightingstil.
  3. Skapa en slagskämpe med ditt eget ansikte med funktionen Photo Game Face.

    Frakt: 39 Kr fastpris oavsett hur mkt du beställer.

    Om oss Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

    Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 632491453

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Facebreaker (EUR BEG Xbox360)

Pris

49 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?